14 Aralık 2015 Pazartesi

Lige verilen ibretlik ayar!

Sıradan bir Pazar, lig maçları vs vs vs, eyyam yapmayım diyorum ama durum ortada.

Öğlen saatleri:
Akhisar dün yense gsnin önüne geçecek, gs Beşiktaş deplasmanına çıkacak, puan kaybetmesi bu durumla muhtemel. Akhisar dünki maçta ince ince doğranıyor. Sonuç hakemin maça katkısı büyük, yeniliyor. Puan cetvelinde gsnin altında bırakılıyor.

Devam ediyoruz;
Akşam saatleri,

Saat 19 fbnin maçı var, kadrosunda sözüm ona dünya yıldızları  ile dolu takım. Maçın ilk yarısında yaprak kıpırdamıyor. Flaş tvde halay izlesem daha az sıkılırım. Tanıdık biri var karşı tarafta, 20numara maç boyunca  ne bir itiraz ne bir çirkeflik görseniz üstüne nur inmiş adeta, düdük kim Avrupa’da başa Türkiye de başka düdük, tanıdınız değil mi çakır!!!

İkinci yarı karşı takım fırtına gibi başakşehir, fbde oyuncu değişikleri falan, e atak atak yok! şut yok. Caner erkin hakeme küfür kıyamet dirsekler havada uçuşuyor fbye kart, kart yok. Başakşehir’e kartlar havada uçuşuyor. Nihayet 12. Fbli sahneye çıkıyor. İkinci sarı ve kırmızı. Sonrası malum işte. Kaleciyi engelleyen pörsi nani ve gol. Dakika kaç 87falan. 

Maç bitiyor. Hakem kime sarılıyor. Bildiğin müzikal komedi. Maç sonunda dostluk havaları esiyor. Geçen sene feribotta emre kimle dayak yedi, başakşehirin sportif direktörü ile. Maç bitmiş bize 90 dakika saldıran başakşehirin hocası gülümsüyor. Mission komplıted yani.

Yirmi numara takım arkadaşlarına sarılıyor, görseniz Mevlana sanırsınız, geçen sene ligde terör estiren adam yok, gitmiş oyuncağı elinden alınmış çocuk mahsumluğu var. Maşallah!

Peki bu akşam;
Bu akşam maça verilen düdük kim bildiğin renkli. Eyyam yapmak istemiyorum ama sanırım 2 sıfır yenik başlıyoruz. İnönü de bizi doğrayan adam 3 kırmızısı var ikisi bize!eyyam mı yok daha neler.
Yani dünkü maçları izleyip bugün ki maçta şüpheye düşmeyecek olan varsa vallahi çelik gibi sinirleri var demektir. Benim aklıma bu akşam doğra-nacağımız geldi.

Hadi bakalım, bu akşam sonuç ne olursa olsun değişmeyen tek şey olacaktır.

Son iki senedir ligde fırtına gibi esen bir takım varsa o da Karakartaldır. Hakkı en çok yenen takım Karakartaldır.

Stat verilmeyen, sürekli deplasmanda oynamak zorunda bırakılan takım, masa başında kaybeden takım Karakartaldır. Bunu sadece biz değil renkli başkanları da söylüyor, kolpa basında, yalakalarda.

Sonuç olarak Akhisar ve Başakşehir ince ince kalın kalın doğranarak lige ibretlik bir ayar verilmiştir. Bu akşam hakemi de yenmek farz olmuştur.

Hayde karakartal sahne senin, Beşiktaşlı görünümlü renkli sevdalısı denizliye iyi bir hoş geldin gerekir. Lige ayar verebilirsiniz ama Beşiktaş’a asla.

Lavittoriasaranostra

Allahım sen konuyu biliyorsun,  Amin
Tanrım sen konuyu biliyorsun, Amen

Ercan Nogay Alper
ercannogayalper@gmail.com



1 yorum:

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About