27 Aralık 2015 Pazar

Beşiktaş Konyaspor maç yazımız





GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLA
Beşiktaş ın hafta içi medya ve içerdeki hainlerin yaptığı tüm oyunlara rağmen eze eze kazandığı maç,  bu sonuçla maç fazlası ile Fenerbahcenin 4 Galatasaray ın 11 puan önüne geçtik ve 12 yıl sonra ilk yarıyı lider kapattık, 17 hafta sonunda özellikle dış sahada yakaladıgımız puan ortalaması (2,7) Oğuzhan Gökhan Quaresma Sosa Olcay'ın katkıları, süper bir forvet ve lider olan Mario Gomez'in golleri Atiba'nın insan üstü oyunu takımın geri kalanının ortaya koyduğu savaş ve Şenol Güneş'in performansı alkışa değer..

Bu maç için ikinci yarıda  iki takım arasındaki kalite farkı iyice açığa çıktı YıldızlarıyLa taraftarıyla Şenol hocanın oyuncu değişiklikleri ve gelen gollerle beraber Şampiyonluk özlemiyle yanıp tutuşan milyonlar kendimizden geçtik oyundan alındığı için üzülecegini düşündüğümüz Quaresma yı bir an kamerada gördük gülüyordu gollerden ve takım içindeki aile havasından herkesin memnun olduğunun küçük bir göstergesi bu ..

Hemen hepimiz iyi biliyoruz ki rakiplerimiz sadece FB ve GS değil TFF PFDK MHk Tahkim renkli medya ve türlü taseronlar sıraya  dizilmişler belaltı vuruyorlar, lütfen bu şarlatan ayak Takımının medya üzerinden sosyal medyadan yandaş kanallar üzerinden Beşiktaş a emekçisine ortaya koyulmuş  emeklerine saygısızlık yapmalarına izin vermeyelim.. İlk yarıyı lider kapattık şimdi transfer vakti takım daha da güçlenecek bu arada bizde boş durmayalım kartal yuvalarına gidelim alış veriş yapalım Vodafone Karakartal a destek olalım amatör şubelere destek olalım armanın peşinden kosalım..
Futbolcularımız hocamız ekibimiz başkan hepsi bizim yanlarındayız, mayısta seçim var. Kongreye katılır yarınlarımız için sözümüzü Söyler oyumuzu veririz, şimdi iç ve dış düşmanlarla savaş vaktidir zira bizi yıkmak için çalışıyorlar, Beşiktaş için hepsi ile savaş vaktidir.. KAZANAN BİZ OLACAĞIZ..

#LiderBeşiktaş

28111 Beşiktaş Kongre Üyesi
Ö Altınkaya


 GOLLER 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About