22 Aralık 2015 Salı

Beşiktaş için Transfer vakti

Beşiktaşımızın şampiyonluk yarışını sonuna kadar götürebilmesi için gerekli en büyük olay transferdir, kaleye çok sağlam bir isim defansa mevcut ekonomik duruma göre en az bir hatta 2 isim kadro derinliği olsun isteniyorsa eldeki aşırı vasat oyuncular elden çıkarılmak sureti ile belki 4 ncü bir oyuncu daha..,
Liderliği sürdürüp son düzlüğe önde çıkmak istiyorsak bu şart, vasat ekipler önünde bile kalemizin ve defansımızın gösterdiği tablo ortada.

en yakın rakibimiz Fenerbahçe'nin savunma organizasyonunu bizden iyi yaptığı aşikar, Beşiktaşımızın orta saha ve gol noktalarındaki verimliliği onların oldukça üzerinde lakin kalede ve savunma anlamında  karşılaştırma yaptığımızda herkesin malumu olduğu üzere takviyeleri yapmaktan başka şansımız kalmıyor..

kale ve savunma oyuncularına bir göz atalım,

Beşiktaşımızda savunma olayının yükü istatistiklerden görüldüğü üzere 6 oyuncunun üzerine yıkılmış durumda, bu sürdürülemez, neredeyse hiç süre almayan oyuncular var.














Fenerbahçe'de kadro çok daha alternatifli ve geniş süre alma sayılarına bakıldığında bu açıkça görünüyor, biz ya kadroyu rotasyonlu kullanmalı ya da alternatifleri arttırmalıyız, veriler herşeyi özetliyor, sezon sonu üzülmemek istiyorsak bu transfer işini halletmemiz şart.
iyi günde kötü günde takımımızın yanındayız, Beşiktaş için herşeyin en iyisi olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About