20 Ocak 2015 Salı

KARTAL YUVASI’NDAN 100 BİLET


26 Şubat 2015 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek olan Beşiktaş - Liverpool maçına hediye biletler Kartal Yuvası’nda!
Tek seferde gerçekleştirilen minimum 250 TL(KDV dahil) ve üzeri alışverişlerde, 26.02.2015 tarihinde oynanacak Beşiktaş - Liverpool maçına batı tribünden 1 kişilik hediye maç bileti kazanma şansı!
Kullanım Koşulları
Kartal Yuvası’ndan 100 Bilet isimli bu kampanya  BEŞİKTAŞ SPORTİF ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET A.Ş’ne ( Bundan sonra kısaca KARTAL YUVASI olarak anılacaktır)’ait olup,  KARTAL YUVASI tarafından düzenlenmektedir. Bu kampanyaya katılan kişiler, kullanım koşullarını kabul ettiğinizi beyan etmiş olur.
Kartal Yuvası’ndan 100 Bilet kampanyası, KARTAL YUVASI tarafından 14 Ocak 2015 - 11 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenen bir kampanyadır.
Kampanya 14.01.2015’te saat 16:00’da başlayıp, 11.02.2015 saat 23:59'da sona erecek ve kazananlar kampanyanın sonlandığı tarihten itibaren 1 hafta içerisinde www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ilan edilecektir.
Kampanyaya katılım hakkı, sadece www.kartalyuvasi.com.tr adresinden yapılan ve tek seferde gerçekleşen 250 TL(KDV dahil) ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. 
Kampanya kapsamında;
- Kartal Yuvası’ndan 100 Bilet kampanyası 18 yaşını doldurmuş, katılımcılar için geçerlidir. Her katılımcının kampanyaya 1 kez katılma hakkı vardır.Tek seferde gerçekleştirilen minimum 250 TL (KDV dahil) ve üzeri alışverişlerde, alışveriş tutarı en yüksek olan ilk 100 kişiye 26 Şubat 2015 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek olan Beşiktaş - Liverpool maçına batı tribünden 1 kişilik maç bileti ödül olarak verilecektir. Katılımcıların Passolig kartı sahibi olma zorunluluğu yoktur.
- Maç bileti kazanan talihliler 13.02.2015 tarihinde www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ilan edilecektir.
·         Talihlilerden Passolig kart sahibi olup, ödül biletini Passolig kartına yükleme yoluyla almak isteyenlerin, 17.02.2015 saat 23:59’da kadar info@kartalyuvasi.com.tr adresine, TC kimlik no, isim-soyisim, Passolig kart no ve fatura görüntüsünü iletmeleri gerekmektedir. Belirtilen gün ve saate kadar istenen bilgileriinfo@kartalyuvasi.com.tr adresine iletmeyen katılımcılar, passolig kartına yükleme yoluyla  ödül bilet haklarını kullanamayacaklarını kabul ederler. Passolig kartına yükleme yoluyla ödül biletini teslim alacak talihlilerin kartlarına ilgili yükleme 25.02.2015 tarihine kadar yapılacaktır.

·         Talihlilerden Passolig kart sahibi olmayan ya da ödül biletini Passolig kartına yükleme yoluyla alma talebi olmayanlara hediye biletlerin teslimi aşağıda belirtilen gün ve saatlerde yapılacak olup, belirtilen gün ve saatlerin dışında bilet teslimatı yapılmayacağını katılımcılar kabul ederler. Bilet kazanan talihlilere hediye biletler : 
-24.02.2015 ve 25.02.2015 tarihlerinde 11:00-17:00 saatleri arasında Sinanpaşa Mah. Dolmabahçe Cad. No:3/A Beşiktaş / İstanbul adresinde bulunan Kartal Yuvası ofisinde
-26.02.2015 tarihinde 11:00-14:00 saatleri arasında Sinanpaşa Mah. Dolmabahçe Cad. No:3/A Beşiktaş / İstanbul adresinde bulunan Kartal Yuvası ofisinde
                  

fatura, kimlik ibrazı karşılığında teslim edilecektir. Biletlerini yukarıda belirtilen tarihlerde teslim almayan katılımcılara karşı Kartal Yuvası’nın herhangi bir sorumluluğu bulunmamakta olup, katılımcılar herhangi bir talepte bulunamaz,
.
- Alışverişin gerçekleştiği isim ve diğer tüm bilgilerin kampanya katılımcısı ile aynı olması gerekmektedir.
- Kampanyaya katılım şartı olan minumum. 250 TL(KDV dahil) olan alışveriş tutarının altına düşecek şekilde ürün iadesi yapıldığında katılımcıların kampanyaya katılım hakkı da iptal olacaktır.
- Alışveriş tutarlarının aynı olması durumunda, alışveriş tarihindeki öncelik sırasına göre katılımcılara sıralamada öncelik verilecektir.
- Kazanılan ödül başkasına devredilemez, satılamaz, mala çevrilemez, ödülün nakit karşılığı talep edilemez. Katılımcılar bu hususu kabul ve taahhüt ederler.

- Kampanya kapsamında hediye olarak katılımcılara teslim edilen maç biletlerinin katılımcılar tarafından kaybedilmesi halinde KARTAL YUVASI’nın hiçbir sorumluluğu yoktur.
KARTAL YUVASI kullanıcıların verdiği ve veri tabanında bulunan tüm bilgileri, süresiz ve bedelsiz tüm hakları KARTAL YUVASI’na ait olmak üzere istatistiksel bilgilere dönüştürebilme, doğrudan veya dolaylı olarak tarafınızla iletişim kurulmasında ve KARTAL YUVASI’na ait her türlü reklam ve pazarlama alanında kullanabilme hakkına sahiptir. Kampanyaya katılan kullanıcılar bu hususu kabul ederler.
Kartal Yuvası’ndan 100 Bilet kampanyası, vermiş olduğunuz bilgilerin güvenliğini sağlamaya yönelik her tür teknik önlemi almış durumdadır ve bu güvenlik önlemlerini gelişen teknolojinin gereklerine uyarlamaktadır. KARTAL YUVASI almış olduğu tüm önlemlere karşın herhangi bir kişinin güvenlik önlemlerini aşmayacağını garanti edememektedir.
Bu kampanyanın tüm içeriği KARTAL YUVASI tarafından geliştirilmiştir ve bu içerik malzemeleri ulusal ve uluslararası telif hakları ve ilgili kanunlar tarafından korunmaktadır. Tüm bu malzemelerden sadece tanıtım amaçlı olarak kaynak gösterilerek KARTAL YUVASI’ndan yazılı onay alınarak alıntı yapılabilir.
KARTAL YUVASI, bireylerin verdiği bilgilerden ötürü herhangi bir şekilde sorumlu tutulamaz. KARTAL YUVASI bireylerin/kurumların bu uygulamada sunmuş oldukları bilgilerin doğruluğu ve güvenilirliğini açık veya gizli hiçbir şekilde garanti etmez. Sunulan bilgilerin doğruluğu tamamen bireylerin/kurumların sorumluluğunda olup, katılımcılar bu hususu kabul ve taahhüt ederler.
İnternet üzerinde kimlik doğrulaması yapılmasının zorluklarından ötürü KARTAL YUVASI, uygulamadaki kullanıcıların gerçekte, kendilerini uygulama üzerinde tanıttıkları birey ya da kurum olduklarını garanti edemez ve etme yükümlülüğü yoktur.
Gerekir ise kampanya bitiş tarihi uzatılabilir, uzatılması halinde yeni tarih, kampanya bitmeden önce kampanya sayfasında duyurulacaktır.
Kampanyaya KARTAL YUVASI çalışanları, BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ ve bünyesindeki şirketlerin çalışanları, BİLGİNET çalışanları ve CLOCKWORK çalışanları katılamaz, katılmış ve ödül kazanmış olsalar dahi kendilerine ödül verilmez.
KARTAL YUVASI; Kartal Yuvası’ndan 100 Bilet kampanyasını, katılan kişilere önceden bildirmeden kullanım koşullarını değiştirme, kampanyayı  gerekçe belirtmeksizin yayınlamama, yayından kaldırma ve iptal etme hakkını saklı tutar.
Katılım koşullarını kabul eden tüm kullanıcılar bu hususları şimdiden kabul ve taahhüt etmişlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About