18 Nisan 2013 Perşembe

Benim de Beşiktaş'a Bir Katkım Olsun Diyorsan

Beşiktaş kulübü kontrollü hızlı ve camianın büyük bir bölümünün desteğini arkasına alarak  bir ayağa kalkma hamlesi içerisinde, bundan 7-8 ay önce 600.000.000 tl olan borç bugün YTÜ'de başkanın yaptığı konuşmaya göre Mayıs ayında 300.000.000 tl  civarlarına inecek  bu rakamın 145.000.000 tl'sinin Demirören, Adalı ve mevcut yönetimden isimlere olduğunu  biliyoruz, gelinen  noktanın bu kısa  vadede iyi bir yer olduğu aşikar, ancak asla  yeterli değil, amacımız ise apaçık belli, sıfır borçlu, büyüyen,  sportif başarılara imza atan, ekonomik bir dev olma yolunda ilerleyen (spor kulübü olduğumuzu tabi ki unutmadan  ve  sporun her dalında rekabetçi, şampiyonluğa oynayan şubeler yaratarak yola devam eden) bir kulüp gayesindeyiz.

İşte bu noktada  hepimizin yapması gereken işler, samimi olması gereken  bir maddi fedakarlık eşiği var, kimseden  kulübe bağış yapmasını isteyemeyiz  ama  aşağıda yazdığımız  şeyleri her birimiz  pekala  yapabiliriz, yazıyı  okuyan sevgili kardeşlerimden  ricam  twitter ve facebook'ta bu yazıyı  yaymaları, onlar çok iyi biliyorlar ki  çabamızın  adı  BEŞİKTAŞ.


1-Kulübe üye olalım, üyelik ücreti  1.200 TL, yıllık aidat  120 TL, http://www.bjk.com.tr/tr/cms/uyelik/5/
2-Kartal Yuvasından alışveriş yapalım, 3 tl'den 1000 tl'ye  kadar yüzlerce çeşit ürün var  Beşiktaş Kartal Yuvası hali hazırda 70  mağaza 3 tır kartalyuvasi.com.tr ve bjkshop.com adreslerinden taraftarlarımıza  hizmet vermekte.
3-Kartalcell ve Kartalnet hizmetlerini kullanalım  borsa bildirimlerindende görüyoruz ki kulubümüzün bu kalemlerden  ciddi gelirleri var.
4-BjkYandex kullanalım,  arama  motoru olarak artık hepimiz  BjkYandex tarayıcısına geçelim Beşiktaş temasını indirelim ve kullanalım  lütfen. Bjkyandex.com
5-Beşiktaş Kredi Kartları  kullanalım, bunlar : Vakıfbank World, Garanti Bonus ve Denizbank Bonus kartları  her harcamada ve kart aidatlarında Beşiktaşımızda kazanıyor.
6-Beşiktaş Dergisine abone olalım  hali hazırda 34.000 abonemiz  var  ve  2013 hedefimiz  80.000 lütfen dergimizi alalım okuyalım önerelim. Bjkdergisi.com
7-Borsada BjkAS  hissesi alalım ve yatırımcı olarak kulübümüze ortak olalım, lotu sayısı  farketmez  kulübümüzün arkasında  duralım lütfen.  https://www.bjk.com.tr/tr/cms/bjk_futbol_as/10/
8-Kombine Kart alalım maçlara gidelim Beşiktaş kulübünün çıkaracağı Kart 1903 (bu daha çıkmadı) e ilgi gösterelim  elimizden geldiğince kulüp gelirlerin arttırılması  maçlarda stadımızın dolup gişe gelirinin yükselmesi için bu detayada dikkat  edelim.
9-Beşiktaş kulübünün lisanslı iştirakleri (Kartal Yuvasında satılmayan) Cips, Kalem, oyuncak, terlik, diş macunu, fırça, elbise, her türlü ürünü alalım tercihimizi kulüp ürünlerinden yana kullanalım.
10-Beşiktaş kulübü resmi twitter ve Facebook sayfalarını lütfen takip edelim gelişmelerden kampanyalardan  her türlü yenilikten  haberdar olalım lütfen
10-a Twitter.com/Besiktas
10-b Facebook.com/Besiktas

Her şey Beşiktaş için.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About