17 Ağustos 2018 Cuma

ekşiden: iki takımın da deli gibi maddi sıkıntı çektiği senede onca satış yapmanıza rağmen bir tane bile kaliteli topçu getiremediniz.


fikret orman başlığında yazmıyorum, çok fazla troll entry eşliğinde ciddi yorumlar arada kaynıyor çünkü. 

mutlaka ama mutlaka başkana yakın birinin buraya göz gezdirdiğini varsayarak, geldiği günden beri yaptıklarını destekleyen biri olarak yazıyorum.

mario gomez'den aboubakar'a elimizden kaçan onlarca fırsat var, bunları es geçiyorum ama geçen sene kendin parlattığın cenk'in satışından en aşağı 22 milyon euro para kazanmışken, cenk'e rağmen yetersiz olan hücum hattına cenk kalitesinde birini almak yerine gidip ligi tanıyor diyerek 3 milyon euro bedelle vagner love'u aldın. sandık ki lig bitince ortalığın amına koyacaksın. 

ekonomik olarak boka batmış bir kulübü yönetmekle mükellefsin, şampiyonlar ligi'nden gelir elde etmediğin her sene de sıkıntıdasın ffp olsun olmasın. bunun bilincindesin ve geçen sene yapılan onca haksızlığa, şampiyonluk maçından bir önceki maçta rakip lehine yapılan hakem hatasına çıkıp tek kelime etmedin, başkanı olduğun kulüp 4. oldu. 

sen bu takımı geliştirecek hamleler yapmalıyken, cenk'in satışından gelen paranın 19 milyon eurosu sende olmalıyken , üstüne 15 milyon euroluk daha satış yapmışken takımın geldiği noktaya bak. 

son 8 ayda eline 34 milyon euro para geçmiş, hala kur farkından dolayı transfer bilmem ne bilmem ne. 10 numara ve forvet eksikliği her maç göze batıyoken inatla hiçbi girişimin olmaması artık kabak tadı vermeye başladı. hadi forvette fazlalık var, maaş yükü de fazla *anlayabilirim. ama insan bi tane 10 numara alır da, belki taraftarın artık homurdanmaya başladığı oğuzhan ve tolgay'ın verimi yükselir. belki negredo, larin, love ile uyum yakalar da gol sorunu çözülür. 

ama yok. transfer dönemi başladığından beri en aşağı 100 isim okudum, kayda değer tek transfer enzo roco, onu da gördük bugün. ilk maçı diye bi şey demiyorum. 

yazık vallahi yazık. takımı düze çıkartarak hem kendi adınıza, hem takım adına müthiş bir prestij elde edebilecek, ülkedeki diğer rakiplerinize fark atarak kendinize hata yapma payı bırakacak olduğunuz senede şampiyonluğu ikram ettiğiniz yetmedi, iki takımın da deli gibi maddi sıkıntı çektiği senede onca satış yapmanıza rağmen bir tane bile kaliteli topçu getiremediniz. 

benim gibi sizin destekçiniz olan bir taraftarın bile sabrı kalmadı. şu saatten sonra yapılacak transfer, yumurta göte sıkışınca yapılan transferdir. ister kaliteli olsun, ister elinde patlasın. erdal torunoğulları'ndan bu yana tamamen plansız programsız transfer yapıldığı gün gibi ortada. siz hala sağda solda çıkıp transfer taraftarın işi değil demeye devam edin, burak yılmaz transferinden taraftar tepkisi yüzünden vazgeçtiğiniz ortaya çıkmışken.

son olarak, kalemize gelen her topta gol yicez korkusuyla maç izlemeyi özlemişim. teşekkür ederim(!)

https://eksisozluk.com/entry/80346287

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About