8 Kasım 2016 Salı

Medya Beşiktaş'a neden saldırıyor

Son günlerde yaşananlar malumunuz, Malum yayın organı ve ağababaları Beşiktaşımıza ve başkana bel altı vuruyorlar, bir hakemi kartal pençesi yaparken gösterip kulübün saygınlığına oyunun ruhuna ve sahadaki emeğe saygısızlık yaptıkları yetmiyormuş gibi bunda diretmeleri esas yanlışı Beşiktaşın yaptığını savunmaları aba altından sopa göstermeleri farklı kanallar ve siyasi otoriteyi kullanıp başkana geri adım attırmak istermeleri ise kabul edilebilir şeyler değil.

peki neden Beşiktaş, bu kavgayı neden Beşiktaş ile veriyorlar

yazalım..

Beşiktaş ligi domine ediyor, iyi top oynuyor taraftarı arkasında formda..

Beşiktaşın stadı dolu taraftarı Kartal yuvalarına akın ediyor camia tek ses.

Beşiktaş avrupa'da ve ligde namağlup.

Beşiktaş borçları çok olsa da sponsorların gözdesi ülkenin en önde gelen holdingleri firmaları sponsor oluyor  vodafone gibi global firmalar çok büyük meblağlarla yanında duruyor.

Beşiktaş taraftarı ve takımı bütünleşmiş durumda Çarşısı Şenol Hocası başkanı malzemecisine kadar herkes bir olmuş ufuktaki şampiyonluğa inanıyor bunun enerjisi oyuncuların gösterdiği reaksiyonlardan anlaşılabiliyor.

Beşiktaş borçlarını ödüyor taşınmaz  satmak gündeminde yok, sürdürülebilir ekonomi modelini en iyi uygulayan kulüp kredi buluyor ödüyor çeviriyor..

Beşiktaş yönetimi kimseyle polemiğe girmiyor çalışıyor işinde gücünde boş demeçlerle umut satmıyor, efendi Beşiktaş diyerek proje üretiyor kulübün vizyonu hergün büyüyor marka değeri artıyor kamuoyunun üzerinde hem fikir olduğu üzere ülkede iyi giden tek şey Beşiktaş mottosu kulübe çok yakışıyor..


fazla söze gerek var mı bu şeytanlar bunları  görüyorlar geleceklerinden kaygılılar ve hiçbir etik tanımadan saldırıyorlar.

ama bilmiyorlarki Biz takımımızın kulübümüzün yanındayız.
Beşiktaş asla sahipsiz değil.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About