16 Mayıs 2016 Pazartesi

Şampiyonluk için ne dediler

Ersun Yanal: Emeği geçenlere tebrikler

Rıdvan Dilmen: Devamını getirir Şenol abi hırslı bir insandır, burada bırakmayacaktır. Tırnaklarıyla kazıyarak buraya geldi. Hak eden bir futbol takımının başında şampiyon oldu. Beşiktaş tarihinin en renkli şampiyonluğuydu


Mehmet Demirkol: Şenol Güneş’in zirvesi Önce mutlak değişmesi gerektiği söylenen Tolga formasını geri aldı. Sonra Marcelo pozisyonuna oturdu (dün de gerginliği dağıttı). Son olarak hiç düşünülmeyen Tosiç devreye girdi. Böyle bir şampiyonluk hikayesi çok ama çok azdır. Belki de yoktur.

Ali Ece: Sezon özeti gibi final

Metin Tekin: Şampiyonluğu hak etmek teknik adamının seçtiği oyunla ve gösterdiği performansla gerçekten şampiyonluğu hak etmiş bir Beşiktaş takımı vardır

Cem dizdar :  ne geceydi ama Metrodan Osmanbey istasyonunda inip sokağa adım attığımda ‘semtin rengi’ daha oralardan belli olmuştu. Hüsrev Gerede’ye inip Beşiktaş’a vardığımda ise zaten araç olmayan yollarda ‘insan trafiği’ bile durma noktasındaydı.Onca yıldır şampiyonluk yaşamamış, son iki sezonda son haftalarda umudunu yitirmiş bir takımın taraftarı oralı olsun olmasın Beşiktaş Köyiçi’ni ‘mutlulukla işgal etmişti.’ Semt de bu mutluluğu kollarını sonuna kadar açmış bekliyordu. Maç başlamadan sokaklarda oluşturulan mutluluk, “Gitme stada, burada bu insanlarla kal” diyordu bana.

Feyyaz Uçar: Çok yakıştı

Ömer G: VE 2015-16 sezonunun şampiyonu belli oldu. Bu takımın ismi Beşiktaş. Birinci maçtan dünkü oynanan Osmanlı maçı sonrasına kadar her dakikasını, her saniyesini, her maçını (kötü oynadıkları dahil) anasının ak sütü gibi hakkıyla kazandılar.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About