6 Nisan 2016 Çarşamba

Rıza aynı Rıza’da bakacağız Aykut gerçekten Kocaman mı?

Rıza aynı Rıza’da bakacağız Aykut gerçekten Kocaman mı?

Bir maç kaybedince saklandıkları deliklerden çıkan sözüm ona sıçan sürüsü yine devrede. Sahada yapamadıklarını masa başında yapma çabalarına geçmişten günümüze kadar olan alışkanlıklarına bağlıyoruz. Fark şu “ne yap yap kazan”…
Bilmem kaç haftadır bilmem kaç penaltımızın tartışılmadığı ama “ORTA PARMAĞIN değişik açılardan defalarca gösterilip incelendiği eyyamcı kuruluş. Herkes ne görmek istiyorsa sanırım oraya bakıyor. Sormak lazım hakem o parmağı görmemiş yada görmüş vermemiş ki ortada parmakta yok, Oğuzhan ceza alsa ve siz onun olmadığı maçlarda yenilen bir Beşiktaş’tan şampiyonluğu alsanız, SEVİNECEK MİSİNİZ? Bence sevineceksiniz, çünkü size öğretilen bu “ne yaparsan yap kazan”. Siz puan kaybedince medyada sizin paralı uşaklarınızın attığı başlık şu “ fener puan farkını 3’e indirdi” biz berabere kalınca sizin paralı uşaklarınızın attığı başlık şu “ kartal bir puana razı”.
İnsan cidden düşünüyor, tamam son maç döküldük ama iyi bu sezon ligin en iyi takımı Beşiktaş’ken bu başlıklar kimin yalakalığı için ya da bizi gerçekten şampiyon yapacaklar mı? Yapacaklar mı derken yanlış anlaşılmasın sahada kazandığımızı alnımızın terini sesimizin son damlasına kadar bağırdığımız maçları bize yedirecekler mi? Ne zamana kadar sürecek bu aptal süreç. Ülke futbolu 190 bin yuro maaş alıp gazla takım çalıştıranlarla ne zaman düzlüğe çıkacak. Ben size söyleyeyim hiçbir zaman!!!
Yönetici olmak o kulübü temsil ediyor olmak olmasa bile kişilikli davranmayı gerektirir. En azında yoksa bile kişiliğin rol yaparsın ve seni dışardan gören adam ya da insan yerine koyar. Ergen çocuk gibi yazı yazmak twet atmak sizin aslında yönetici görünümlü holigan olduğunuzu gösterir. Bu da sokaklarda adam bıçaklamaya kadar giden güruhlarınıza cesaret olur. Gün gelir para yedirip yazı yazdırdığınız adamlar parayı kestiğiniz zaman o kesilen şey yerine sizi koyarlar haberiniz olsun. Bu tarihte hep böyle olmuştur.
Birkaç haftadır sürekli medya üzerinden bir manipüle operasyon düzenleniyor. Futbol fenerasyonu önce maç ertelenmez deyip derbiyi onların istediği bir saate alıyor sonrada Konya maçını erkene çekiyor. İnsan merak ediyor biz 7 günde üç maç oynarken fenerasyon neden bu kuralı esnetmiyor. Ben diyorum hep verin şampiyonluğu hatat bir değil 30 tane yıldız verin sahada kazanmadıkları bütün şampiyonlukları verin, biz yeniden başlayalım lige. Yoksa gerçekten eşşeğin bir yerine suyu kaçırdığınız. Size daha önce söylemiştik ve hatta yapmıştık. ADALETİN OLMADIĞI YERDE ANARŞİ MÜBAHTIR.
Rıza hocaya sallayan kardeşlerim renkdaşlarım, bırakın Rıza yensin bizi hatta deli İboda biz biliyoruz ki üstüne siyah beyaz formayı geçirip top koşturmuş herkes (pembe pasaportlular hariç) bileği ile oynar hakkıyla kazanır. Keza Samet hocada Rıza hocada bunun en güzel örneklerini bize karşı oynadıkları maçlarda vermişlerdir ama bakalım Aykut gerçekten Kocaman mı? daha şimdiden ortak pozlar Konya’nın sahasında verilmeye başlandı. Osmanlı maçında Osmanlısporun bütün ikramlarını geri çeviren penaltı vermeyince frikiğe yüklenenleri gördük, işittik, idrak ettik. Bakalım AYkut gerçekten Kocaman mı? KEZA DAHA ÖNCE YATAN ÇOK GÖRDÜK… BİZE KARŞI ON İKİ KİŞİ DEFANS YAPIP DİĞER MAÇLARDA 5LER 6LAR YİYENLERİ. ÇÜNKÜ biz bu ligin en iyisi en temizi en şereflisiyiz. Aksini iddia eden varsa gelsin tek tek anlatalım.
E stat bitiyor takımın malzemecisi dahil herkese yurtdışı içinden teklif yapıyor haklısınız başka türlü bizi yenemezsiniz. Durumunuzu görüyoruz ve diyoruz ki “şampiyon olacağız inan inan”
En ufak olayda takıma kulübe sallayan içimizdeki Truvalılar, atınıza binin ya Kadıköy’e gidin ya da para için stadını satıp yol kenarlarında stad yapanların yanına gidin.

Not: sol bek İsmail'den tek farkım birkaç kilo fazlam var değil iki milyon bir şort bir formaya oynarım takımda, krampon ve kamp masraflarımda benden.

Ercan Nogay Alper.

ercannogayalper@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About