26 Ocak 2016 Salı

BU SENE O SENE

Mersin İ.Y. maçının ardından Trabzonspor maçınında ertelenmesi akıllarda birçok soru işareti oluşmasına sebep oldu. Beşiktaş taraftarı haklı olarak duruma isyan ederken bunun için en geçerli sebebi Fenerbahçe' nin maçlarını kazanma şekli ve buna ilaveten 2 maç eksik olmasına rağmen 5 puan geride kalmamızdır.
















Mazisinde gerek maç gerek sezon bazında olsun psikolojik anlarda kırılmalar gösteren ve dramatik sonuçlarla çözülmeler gösteren bir takımın taraftar kitlesi için karamsar havaya bürünmek son derece olağan bir durum olarak görülebilir. Yayıncı kuruluşunda "yandaş" propagandası yapıp Trabzonspor - Beşiktaş maçı için lige tutunmaya çalışan Beşiktaş algısı, rakibimizin sadece saha içerisinde değil saha dışında da olduğunu da gözler önüne sermektedir. Zaten Türkiye'de hiç bir şampiyonluk sadece saha içerisinde kazanılmamıştır kazanılamaz da öncelikle bunun bilincinde olarak tam bir kenetlenme şarttır. 

Unutulmaması gereken bir diğer nokta ise rakibimizin de son maç son dakikalarda şampiyonluklar bıraktığıdır. Psikolojik olarak daha 2 haftada oluşturulmak istenen geride kaldılar algısına düşmeyip son ana kadar yarışın içinde kalmak yine büyük Beşiktaş taraftarının desteğiyle olacaktır. Yönetim olarak herhangi tepki, itiraz vb. gibi şeyler beklemiyorum çünkü bu sene o görevi teknik direktörümüz Şenol Güneş çok güzel yerine getiriyor. Zaten göbek bağıyla bağlı olduğunuz kuruma en azından şartlar olgunlaşıncaya kadar tepki verilmesi isyan edilmesi vb. hareketlerin yapılmasını beklemek duygusallıktan öteye gidemez ve Beşiktaş Yönetimi bu konuda doğru yoldadır. Kadro rotasyonu, medya, TFF, MHK gibi rakibimize oranla birçok olumsuzluğa sahip olmamıza rağmen BU SENE O SENE ve İNADINA BEŞİKTAŞ diyen BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI bu yarışın içinde ki en büyük aktör olacaktır.     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About