19 Ağustos 2015 Çarşamba

Besiktaş Trabzonspor maçına gelmek için 10 neden



16-17.000 kombineliyi saymazsak henüz 13000 civarı bilet satın aldığımız Beşiktaş Trabzonspor maçında orada olmak için en mühim nedenler:


-Takımın yanında olmak Beşiktaş taraftarının en büyük var oluş sebebidir.

-Ricardo Quaresma, Mario Gomez, Gökhan Töre, José Sosa, Cenk Tosun, Rhodolpo, Oğuzhan Özyakup gibi Beşiktaş yıldızlarını yerinde izleme zevki.

-Şenol Güneş'in Mersin maçında bize izlettirdigi heyecan veren hücum takımı Kara kartal'ı canlı izleyebilmek için..

-kulübün her bir kuruşa ihtiyacı Olduğu şu günlerde en az 50.000 taraftar maça giderek kulübümüz için gelir yaratmak adına.

-bu sezon takımımız taraftarımızın önüne ilk kez çıkacak statta da 2 mobil tır 1 mağaza ile KARTAL YUVASI hizmet veriyor olacak, yeni forma ve lisanslı ürünlerimizi alıp takımımıza destek olma heyecanını hep birlikte yaşayabilmek için..

-passolig denen lanet sistem tüm Türkiye'de tribünleri öldürürken biz inadına Buradayız diyebilmek için.

-takımımıza kendi sahasında (olimpiyat stadı 80.000 koltuk ile ülkenin en büyük stadı) deplasmanı yaşamaması boş tribünler önünde oynayıp de moralize olmalarını önlemek için. Orada olalım.

-Ricardo Quaresma'nın Rabona, Trivela vuruşlarını Cenk Tosun'un azmini Oguzhan'ın istekli ve teknik oyununu daha keyifli hale getirmek tezaruhatlarla maziyi anmak için..

-bu sezon özlem bitiyor Vodafone arenaya kavusmamiza aylar kaldı, takımımızı yalnız bırakmayalım,

-biletler 25,45,60 TL Bu fiyatlarla özellikle İstanbul seyircisinin o stadı kapalı giseye çevirmesi lazım, başka Beşiktaş yok, şampiyon olmak istiyorsak taraftar takım bütünleşmesi şart, cumartesi akşamı bunun için bir fırsat orada olalım ve Sevdamızın arkasında duralım.


Beşiktaş bizim..
Bilgi: satılmayı bekleyen 40 bin bilet var.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About