25 Mayıs 2015 Pazartesi

HAYDİ KALK AYAĞA YÜRÜ GÜNEŞE…

Kalemin ele küstüğü günlere geldik. Yürekte öfke kalpte burukluk,  bizim hayatımız böyle işte. Herkese küsülür Beşiktaş'a küsülmez, herkese kızılır Beşiktaş'a kızılmaz. Öfke duy bağır çağır hatta git denize karşı söv de ki; “ne kadar Beşiktaş düşmanı varsa statta ki vinçlere gelsin de, çocuğu olmasın de, bindiği otobüs bozulsun de” ama asla küfür etme.

Futbolcuların arabalarına saldırmak takıma küfretmek bizim kültürümüzde yok, biz zaten  biliyorduk Beşiktaş adamı kanser eder, etti de ama gidip arabaya saldırmak adamlara ana avrat sövmek renkli takım taraftarının işi. Hepimiz kızgınız ama bize yakışmaz. 

Beşiktaş'a küsülmez, bir bakarsın gider Barcelona’ya 3 atar, sonra gider Bolubelediyespor’dan dört yer, niye yer çünkü öncesinde hakemi satın almaz, karşı takımın en iyi topçusuna transfer teklif etmez, mini cuper göndermez. Konsantre olamamıştır yorgundur, o kale küçülür o top o kaleye girmez bu böyle sürüp gider ve Beşiktaş elenir yada kaybeder, ama asla çirkefe yatmaz yenilse bile gider kartı iptal eder penaltıyı dışarı atar kornerse korner taçsa taç der.

Renkliler gibi penaltı olmadığı halde penaltı demez, yüzü kızarır utanır, çünkü bilir ki “hakkınla oyna şerefinle kazan” sloganın hayaleti etrafında dolaşır. Yenilse bile sırf mücadelesi için milyonlarca taraftarı arkasındadır. O bilir ki onun taraftarı mücadelesine formasının ıslaklığına bakar, küfrüne tekmesine tükürmesine prim vermez.

La oğlum Beşiktaş'a küsülür mü? Sevgiliye küsülür niye çünkü bütün sevgililer bir gün gider, Beşiktaş gitmez.
La oğlum Beşiktaş'a küsülür mü? Arkadaşa küsülür niye çünkü bazı arkadaşlar çıkarı bitince gider, Beşiktaş gitmez, o hep ordadır tertemiz çıkarsız.
La oğlum Beşiktaş'a küsülür mü? Dünyaya küsülür niye çünkü yuvarlaktır, Beşiktaş düzdür temizdir aktır paktır şandır şereftir.
Beşiktaş şampiyon olmadı diye takıma küfür edilmez, üstünde Beşiktaş forması vardır. Sitem edilir niye böyle yapıyorsun denir ama asla küfür edilmez.

Sabır biter eller terler nefes alınmaz sokağa çıksanız renklilerden çalıntı marşlarından mideniz bulanır deli olunur ama asla bir küfür cümlesi içinde Beşiktaş geçmez geçemez 112 yıllık çınara bu yapılmaz.
Yöneticiler de gider topçular da ama Beşiktaş asla gitmez… ona sövülmez, kanser etti denir deli etti denir ama o güzeldir, iyi olandır, heyecan olandır, yürek burkan aynı zamanda GURURLANDIRANDIR.

İyi oynasak ne kötü oynasak ne, bizi kimse şampiyon yapmaz, sadece bu sene hakem hataları ile giden puan 18 yani şuana kadar ilan edeceğimiz şampiyonluk için yeter de artan bir puan. Renklilerin bu kadar vergi borcu varken bizi yapmazlar, stadını devlet yapar borcunu siler oyuncusunu alır saraya çağırır öper koklar, onlar öyle gelen şampiyonlukla mutlu olur.

OlsunLAR, biz de   Atınçı kazandık, bakın  taş gibi kalecimiz oldu, alt yapıdan seneye en kötü bir iki kişi gelir stat biter elbet güzel günler bize de gelir, asla pes etme asla pes etmek olmaz.

Haydi, şimdi daha yüksek sesle… EVET SEN DE GÜZEL ABLACIM YAKIŞIKLI KARDEŞİM ABİM ABLAM HADİ HADİ DAHA YÜKSEK SESLE

HAYDİ KALK AYAĞA YÜRÜ GÜNEŞE…

Beşiktaş bu ülkenin mağrur güzel ama yetim çocuğudur…

Ercan Nogay Alper
İletişim:
@ercanalper1903



3 yorum:

  1. Bittik be abi. Yoruldum sıfıra vurdum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah be kardeşim hepimiz aynıyız ama ne yapalım, beşiktaş işte seveçeğiz meçbur...

      Sil

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About