7 Şubat 2015 Cumartesi

Başka Beşiktaş yok, Sahip Çık

Beşiktaşımız kritik günlerden geçiyor, amatör şubelerde sıkıntılar var, ödemeler, zirveye oynayamayan takımlar, vasat hocalar bir türlü düzelmeyen basketbol voleybol şubelerimiz ve tüm bunların yanında zirveye yürüyen futbol takımımız..

Stad yok, ev sahipliği yok, bi çok kere arkada taraftar desteği yok, TFF, mhk, PFDK, tahkim, medya ekran şarlatanlarına rağmen 3 kulvarda da adım adım yürüyen bir takım.

DEMBA Ba, Olcay, Gökhan, Tolga, Kerim, Ersan, Cenk, Atınç, Atiba prıl prıl bir takım Bilic önderliğinde herkesin sempatisini kazana kazana ilerliyor, gösterilen 40 sarı 8 kırmızı karta rağmen her hafta PFDK ve TFF'nin saçma sapan cezalarına rağmen yılmadan düşmeden ilerleyen bi takım..

Ne kdr gurur duysak azdır, lütfen şu stad bitene değin, elimizden geldiğince destek olalım, atkı alalım, forma alalım, olmadı rozet alalım kulübümüze 3'e 5'e bakmadan destek olalım, olalım ki kulüpte birşeyler dönsün sistem işlesin emek verenler haklarını alsın, daha bir istekle mücadele azmi ile savaşlarına devam etsinler.

Sadece Twitterda facebook ta yazarak mesafe kat edemeyiz, Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyor isek kimsenin adamı olmayıp, bizim olanı Beşiktaş ile paylaşma inceliğini göstermeliyiz, başka Beşiktaş yok arkadaşlar, zaman fedakarlık zamanı..

Dergi, Vodafone KaraKartal, kulübe üyelik, maç bileti, Bjk yandex, Bjk lukoil, kartal yuvası, Bjk kredi kartları bizi bekliyor.........

Lütfen sende Beşiktaş duyarlılığını paylaş, kulübüne sahip çık.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About