29 Ocak 2017 Pazar

BEŞİKTAŞ TARAFTARI BU OYUNA GELMEZ HODRİ MEYDAN

Medyadaki pavalı trollerin uzun zamandır yaptıklarını yazdıklarını görüyoruz Hakem kararları federasyonun maç saati ayarlamaları mhk tarafından açık açık kollanan takımlar hakem atamaları ve malum başkanın kendi kongresinde 1 numaralı gündemi Beşiktaş yaparak ulaşmaya çalıştığı şeyler....

Hepsi Beşiktaş kamuoyu tarafından bilinen hissedilen rakip cenah tarafından hersene uygulanan kağıt üzerinde birşeyler elde etme amaçlı ahlaksız işler, biz bu noktada varız ve bu planları bozacağız..

Sosyal medyadaki pavalı tetikçilerin amaçlarına ulaşmalarına izin vermeyeceğiz ezebildigimiz kadar ezecegiz onları...
Hakemlerin düzgün maç yönetmeleri tarafız olmaları için çağrılarımıza baskımıza devam edeceğiz...


Tribünde küfür etmeyecek taşkınlık yaratmayacak takımımıza ceza aldırmayacak içerde oynayacağımız kalan 9 maçın tamamında tribündeki yerimizi alacağız başka Beşiktaş yok bunlar bizim görevimiz...

Takımımızı motive etmek için hocamıza oyuncularımıza her türlü desteği vereceğiz bu 4 aylık süreçte moral motivasyonu en üst noktada tutmalıyız.

Medyadaki her türlü yalanı iftirayı hemen deşifre edeceğiz kaynaklarını ifşa edeceğiz bu tür algı sahiplerini pavalı köpekleri bu işlerin içinde olmalarına pişman edeceğiz..

Tüm maçlarda Vodafone Arena'yı dolduracağız Kartal Yuvasına destek olacağız bu kulubün büyümesi için her türlü desteği vereceğiz..

Camiamızın içinde olup kötü yayınlar yapan onümüze taş koymaya çalışanlara karşıda göz açık olacağız böyle bir zamanda  kulübü futbolcuyu hocayı yıpratmaya çalışanlara karşı sesimizi yükselteceğiz..

Malum spor programlarında Beşiktaş'ımıza karşı yapılan yayınlara en sert tepkileri vereceğiz  susmak yok..

Şampiyonluk yolu meşekatli olacak savaşacağız eğer ligi zirvede bitirmek istiyorsak bizde emek vereceğiz sinsi sinsi mhk ile ilerleyen gs ye zirve için her türlü yolu mübah gören fb ile bu savaşı büyüterej vereceğiz, durmak yok uyanık olalım susmayalım..


Şampiyon Beşiktaş için hep birlikte çalışmaya devam..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About