22 Kasım 2014 Cumartesi

Vodafone KaraKartal

Vodafone KaraKartal’a üye olmak son derece kolay. Vodafone KaraKartal’a geçmek isteyen Vodafone abonelerinin seçmek istediği pakete “BJK1”, “BJK3” veya “BJK5” yazarak 1903’e SMS göndermeleri, numara taşıyarak programa katılmak isteyenlerin ise en yakın Vodafone mağazasınagidip numara taşıma talebinde bulunmaları yeterli oluyor. Numara taşıyan aboneler, diledikleri tarifeyiseçtikten sonra, “1TL Destek Paketi”, “3TL Destek Paketi” ve “5TL Destek Paketi” olarak belirlenen Vodafone KaraKartal paketlerinden birini tercih edebiliyor. Her iki durumda da seçilen paket tutarı, faturalı abonelerde faturaya yansıtılırken, faturasız abonelerde anlık olarak bakiyeden düşülüyor. Abone, aktif üye olduğu sürece, Beşiktaşlılara özel deneyim ve fırsatlardan yararlanabiliyor.

Takım ve teknik direktörümüzle yemek de mümkün, deplasman maçlarına indirimli gitmek de…


Nasıl Katılırım?



Vodafone KaraKartal’lı olmak için mevcut tarifene ek olarak ayda 1 TL, 3 TL ve 5 TL’lik destek paketlerinden sana en uygun olanını satın alabilirsin.
1 TL’lik Destek Paketi için “BJK1” yazıp 1903’e
3 TL’lik Destek Paketi için “BJK3” yazıp 1903’e
5 TL’lik Destek Paketi için “BJK5” yazıp 1903’e mesaj atman yeterli!
Eğer Vodafone’lu değilsen en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne gelerek Vodafone’lu olabilirsin.

Neden Katılmalıyım?

Beşiktaş senin desteğinle var!
1903’ten bu yana yazdığın her marşta, yaptığın her tezahüratta, kırdığın her rekorda Beşiktaş’a olan desteğinle farkını ortaya koydun! Şimdi de Vodafone KaraKartal’la bu bitmek bilmeyen desteğini daha üst çıtalara taşıyacaksın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About