27 Şubat 2014 Perşembe

Beşiktaş Twitter Hesabını Uçuruyoruz Kampanyası

An itibarı ile 651.466 takipçi olan resmi  twitter hesabımız  https://twitter.com/Besiktas ın takipçi sayısını arttırmak için twitter'da online olan tüm Beşiktaş hesaplarının önermesi, takip etmesi, etmeyenleri ve Beşiktaş'a sempati duyan her sosyal çevreden insanı resmi hesabı takip etmeye davet etmesi ile mümkün olacak kampanya..

Lütfen sizde bu yazıyı paylaşarak bu bilincin uyanmasına yardımcı olun  resmi hesabımızı ait olduğu potansiyele ulaştırmak adına hep beraber hareket edelim. Gs ve Fb'nin takipçi sayıları ortada  Beşiktaş'ımızın twitter macerası çok geç başlamış olabilir bu anlaşılabilir lakin gün itibarı ile görülen takipçi sayısı çok az işte bunu arttırmamız gerek. Potansiyelimiz konusunda Facebook'u gösterebiliriz Facebook'ta resmi hesabımızın 4.504.000 takipçisi var >> https://www.facebook.com/Besiktas

resmi hesabı gerçek potansiyeline ulaştırmak adına biz büyük Beşiktaş taraftarı elimizden geleni yapmalıyız  hep beraber bu kampanyayı başlatalım resmi hesabı düzenli olarak önerelim FF edelim.

Lütfen Sizde @Besiktas  hesabını
1- '' #FF @Besiktas ''  yazarak önerin
2- '' Kulüp resmi hesabımız @Besiktas ı Lütfen Takip edelim '' yazarak önerin.

kısa süre içinde  hesabın takipçi sayısının hızla yükseldiğini göreceğiz zira bir çok taraftarımız kendilerinin unfollow eden takipçileri otomatik programlarla siliyor işte buna binayen bu programlar resmi hesabın takibinide bıraktırıyorlar, bunun da önüne geçmek için bu kampanyamız çok önemli lütfen sizde bu blog yazısını paylaşarak BEŞİKTAŞ'IMIZA destek olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About