2 Şubat 2013 Cumartesi

Yunus Yıldırım Beşiktaş'ı Dakika Dakika Böyle Katletti.

maçın tekrarını bir daha izledim. bildiğin katliam yapmış bu. ulan yunus yıldırım yerine oraya gfb'den, ua'dan bir fanatik koysan o bile daha adil davranırdı. 

çok ilginçtir. yunus yıldırım'ın arka arkaya gelen ilginç kararları beşiktaş 2.golü bulduktan sonra başlıyor. 58.dakikaya kadar hatası yok lan. yeminle yok. 58'de 2.golü bulup maçı kazanmaya doğru gidecekken yunus'un götü başı ayrı oynamaya başlıyor. inanmayan izlesin görsün. 

58'de olcayla ikinci golü buluyoruz. takım pas falan yapıyor. iyiyiz.. bu dakikadan sonra yunus yıldırım şov başlıyor.
59'da erdem oğuzhan'a faul yapıyor. normalde 2.sarıdan atılmalı. yunus ıkınıyor, sıkınıyor. ama birşey onu engelliyor. aklına ne geldiyse, kırmızıdan vazgeçiyor. 
60'da erdem "e eşek değilsin ya at bi zahmet" dercesine gökhan'ı çekiyor. 2.sarıdan erdem'e mecburi kırmızı. ama dikkat, yunus kırmızıyı zorla veriyor. 
65'de oğuzhan ceza sahasına girecekken biri uzanıp bodoslama itiyor. faul yok.ama kameralar kayıtta yunus. görmüşsün pozisyonu. seni hınzır seni 
67'de ersan'a lualua net faul yapıyor net. topa vurmaması için ayağını koyuyor. bunun adı çelmedir. olay önünde oluyor.ve itiraz eden gökhan'a sarı var. 
70'de net korner var. toraman "nası görmezsin hocam" diyor. yunus, toraman'a sarı veriyor. toraman haftaya cezalı.
72'de karabük'lü yiğit ilginç ama hem taban giriyor, hem çekiyor. faul ve sarı olmalı. faul de yok sarı da..
75'de lualua kasıtlı olarak topu eliyle alıyo ama sarı yok. 
84'de dentinho'ya yunus'un fırıldak gözlerinin önünde net faul var. tam ceza sahası dışı. verirse gol olur, vermedi.
85'de son 25 dk.yunus'tan sinyali alan serkan gençerler top auta çıktı diyor.auta çıkmayı geç, çizginin üstünde bile değil. direkt içeride. golü attık,vermedi. 
86'da holosko'ya aynı yan hakemin gözleri önünde, tam 1 metre önünde faul yapıldı. vermedi. (bkz: serkan gençerler)
88'de yan hakemin 3 metre önünde necip'e faulun hası var. kavala direkt tekme var. net sarı var. vermedi (bkz: serkan gençerler)
89'da lualua topu alıp, beşiktaş'ın serbest atış kullanmasını engelliyor. kural net. sarı kart. ama kart yok. herşey serbest..oh amk.
90'da maçı 3 dk uzattı. üşenmedim. maçı izlerken topun oyunda olmadığı dakikaları da hesapladım. ilk yarı duraklamaları 5 dk olarak ilk yarıya eklenmişti. onu geçelim. sadece ikinci yarıda 7 dk 30 saniye top oyunda değil. dikkat; taç, aut, korner atışları dahil değidir. oyuncu değişimleri, kaleci vuruşları, itirazlar, itiş kakışlar dahil edilmiştir. 

ve ve ve 92:54 de beşiktaş ataktayken, tüm takım ceza sahası içindeyken, tam 92.54'de, 3 dakika dolmadan, gökhan tam orta yapacakken alelacele maçı bitirmiştir. geçen haftada tolga özkalfa aynısını yapmıştı. peki golü ve gözünün önündeki net faulleri vermeyen yan hakem serkan gençerler kimin kardeşi; doğru bildiniz! 2003-2004 sezonunda cem papila ile başlayan beşiktaş katliamının baş aktörü, beşiktaş maçlarının hemen hepsine atanan yan hakem koray gençerler'in tabiki.. mircea lucescu gibi bir adamın türkiye'den kaçmasının sebebi olan koray gençerler

şimdi bu ülkede adam yaralamanın, öldürmenin ve hırsızlığın, baklava çalmanın cezası var. 25 bin kişinin işini gücünü bırakıp para verip bilet alarak maça geldiği, milyonlarcasının tv'den destek verdiği bir kulübün ve bu kulübe gönül, mesai, para verenlerin kaderiyle kötü niyetli bir şekilde oynamanın cezası anayasada mutlaka olmalı. milyonlar dönüyor aga. adamlar gidip transfer yapıyor, stad maça hazırlanıyor, idmanlar yapılıyor, kamplar, sakatlıklar, taktikler, futbolcular, tv yayınları vs.vs.vs. ama millet böyle adamlar yüzünden hüngür hüngür ağlıyor, üzülüyor.. bu topluluğun kaderi kötü niyetli, fırıldak gözlü bir hakemin elinde olmamalı. istediği gibi karar verip insanların hayatını zehir etmemeli. bir itiraz mercii mutlaka olmalı. veya bunun bir cezası olmalı. pazartesi ilk iş avukata sorucaz ve eğer emsal bir karar bulabilirsek yunus yıldırım'a dava açacağım. ecel gibi peşindeyim yunus. seni de bulacam serkan. hepinizi bulacam lan.


Kaynak: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=31996442

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşınız.

About