24 Şubat 2016 Çarşamba

2006-2007 yılından Bugüne Beşiktaş nasıl doğranmış yıldırılmış (penaltı, kırmızı kart)

2006-2007 yılından bugüne kırmızı kart  verileri  i

önce en az 7 sezon ligde olan takımların toplam sonuçları ve ortalamalarını verelim. 
Beşiktaş: 63 (ortalama 7)
sivas: 50 (ortalama 5,5)
galatasaray: 43 (ortalama 4,7)
gençlerbirliği: 43 (ortalama 4,7)
bursa: 41 (ortalama 4,5)
fenerbanhçe: 41 (ortalama 4,5)
gaziantep: 40 (ortalama 4,4)
kayseri: 38 (ortalama 4,75) (1 sezon alt ligde oynamıştır)
başakşehir: 35 (ortalama 5) (2 sezon alt ligde oynamıştır)
trabzon: 34 (ortalama 3,7)
eskişehir: 30 (ortalama 4,2) (2 sezon alt ligde oynamıştır)
antalya: 29 (ortalama 4,1) (2 sezon alt ligde oynamıştır)



16 Şubat 2016 Salı

Başakşehir Stadına Nasıl Giderim

[​IMG]

Taraftarlar Başakşehir'e nasıl gidecek?

Beşiktaş'ın Kasımpaşa ve Akhisar maçlarında kullanacağı Başakşehir Stadı, saha ve hava koşulları bakımından Olimpiyat Stadı'ndan daha iyi durumda olsa da ulaşım konusunda daha sıkıntılı bir konumda bulunuyor. Siyah-Beyazlı taraftarların, Beşiktaş maçları öncesinde toplandığı Çarşı'dan, Atatürk Olimpiyat Stadı'na, normal şartlarda 1 saat 45 dakikada ulaşılırken Fatih Terim Stadı'na gitmek ise neredeyse 2 buçuk saati buluyor. İşte o baş döndüren yolculuk:

Çarşı'dan seyahate başlayan bir taraftar, ilk olarak otobüsle Kabataş'a hareket etmek zorunda. 

10 dakikalık yolculuğun ardından bu sefer tramvay kullanılarak yine 10 dakikalık yolculuktan Eminönü'ne ulaşılıyor. 

Buradan da iskelenin yanında bulunan duraklardan 146B kodlu otobüsü kullanmak gerekiyor. 

Yaklaşık 2 saatlik baş döndürücü yolculuğun ardından 58 durak geride bırakılarak stada ulaşılabiliyor. Yürüme ve bekleme mesafeleriyle yol, toplamda 2 buçuk saati buluyor.

Kartal Heykeli'nden Fatih Terim'e güzergah

1. adım 27SE kodlu otobüsle Beşiktaş'tan Kabataş
2. adım Kabataş'tan tramvayla Eminönü
3. adım Eminönü'nden 146B kodlu otobüsle Başakşehir

KAYNAK

Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndan Geçen Otobüs Hatları
78 – EMİNÖNÜ – Başakşehir 4.Etap
78H – EMİNÖNÜ – Başakşehir 4.Etap (EKSPRES SEFER)
78M – MECİDİYEKÖY – Başakşehir Metrokent
78BE – MECİDİYEKÖY – Başakşehir Metrokent (EKSPRES SEFER)
98H – BAKIRKÖY – Başakşehir Metrokent
78B – YENİBOSNA METRO – Başakşehir 4.-5.Etap
78ZB – ZEYTİNBURNU METRO – Başakşehir 4.-5.-2.-1.Etap
146B – EMİNÖNÜ – Başakşehir 4.-5.-2.-1.Etap
146M – MECİDİYEKÖY – Başakşehir 4.-5.-2.-1.Etap
146E - MECİDİYEKÖY – Başakşehir 4.-5.-2.-1.Etap (EKSPRES SEFER)
98 - BAKIRKÖY – Başakşehir 4.-5.-2.-1.Etap
89C – TAKSİM – Başakşehir 4.-5.-2.-1.Etap
78Ş - ŞAHİNTEPESİ – Başakşehir 4.-5.Etap
78G – GÜVERCİNTEPE-KAYAŞEHİR – Başakşehir 4.-5.Etap
78F – FENERTEPE – Başakşehir 4.-5.Etap
78E - KAYABAŞI KİPTAŞ KONUTLARI – Başakşehir 4.-5.-2.-1.Etap

Metro ile Nasıl Gidilir?


M1 Aksaray – Atatürk Havalimanı – Kirazlı metro hattını kullandıktan sonra Kirazlı istasyonunda M3 Başakşehir Metro aracına ücretsiz aktarma yaparak Başakşehir Metrokent istasyonuna ulaşabilirsiniz.

Başakşehir Metrokent metro durağından stada 5 dakikalık otobüs veya taksi yolculuğuyla ulaşabilirsiniz.Metro durağından stadyuma 15 dakikalık bir yürüyüşle de ulaşabilirsiniz.

M1 Aksaray – Atatürk Havalimanı / Kirazlı Metro Hattı


M1A istasyonları: Aksaray, Emniyet/Fatih, Ulubatlı/Topkapı, Bayrampaşa-Maltepe, Sağmalcılar, Kartaltepe/Kocatepe, Otogar, Esenler, Terazidere, Davutpaşa/Yıldız Teknik Üniversitesi, Merter, Zeytinburnu, Bakırköy-İncirli, Bahçelievler, Ataköy/Şirinevler, Yenibosna, DTM/İstanbul Fuar Merkezi, Havalimanı

M1B uzatması istasyonları: Esenler, Menderes, Üçyüzlü, Bağcılar Meydan, Kirazlı

M3 Başakşehir Metro Hattı
İstasyonlar: Kirazlı, Yeni Mahalle, Mahmutbey, İstoç, İkitelli Sanayi, Turgut Özal, Siteler, Başak Konutları,Metrokent

KAYNAK


Özel araçlarıyla Başakşehir Fatih Terim Stadına gelecekler Mahmutbey Gişelerden önceki İstoç çıkışından çıkarak trafik tabelaları yardımıyla stada ulaşabilirler. Maç günü belli noktalardan İETT otobüsleri ile ek seferler düzenlenecektir. Yine Başakşehir otobüsleriyle Başakşehir Fatih Terim Stadına ulaşılabilirsiniz.

Beşiktaş’tan Başakşehir Fatih Terim Stadına Nasıl Giderim?
Beşiktaş’tan otobüs veya Kabataş’tan tramvay ile Aksaray metro istasyonuna varılır. Aksaray istasyonunda M1B hattı aracı Kirazlı istasyonuna ulaştıktan sonra araçtan inilip Metrokent metrosuna aktarma yapılır. Son istasyonunda inilip İETT otobüs aktarması ile Başakşehir Fatih Terim ulaşılır.

Aksaray (Emniyet-Ulubatlı-Bayrampaşa-Sağmalcılar-Kartaltepe istasyonlarından)’dan Başakşehir Fatih Terim Stadına Nasıl Giderim?
Aksaray (ilgili istasyondan)istasyonunda M1B hattı aracı Kirazlı istasyonuna ulaştıktan sonra araçtan inilip Metrokent metrosuna aktarma yapılır. Metrokent istasyonunda inilip İETT Otobüsü aktarma ile Başakşehir Fatih Terim ulaşılır.

Havaalanı ( Yenibosna-Ataköy Şirinevler-Bahçelievler-Bakırköy-Zeytinburnu-Merter-Davutpaşa-Terazidere)’dan Başakşehir Fatih Terim Stadına Nasıl Giderim?
Havaalanı (ilgili istasyondan) istasyonunda M1A hattı aracılığı ile otogar istasyonuna ulaştıktan sonra araçtan M1A Kirazlı aracına binilir. Kirazlı istasyonuna ulaştıktan sonra araçtan inilip Metrokent metrosuna aktarma yapılır. Metrokent istasyonunda inilip İett otobüs aktarma ile Başakşehir Fatih Terim Stadyumuna ulaşılır.

Metrobüs Kullanarak Başakşehir Fatih Terim Stadına Nasıl Giderim?
Metrobüs hattı kullananlar Merter-Zeytinburnu-Bakırköy-Bahçelievler-Ataköy istasyonlarından M1A metro hattına geçip otogar istasyonuna ulaştıktan sonra araçtan M1A Kirazlı aracına binilir. Kirazlı istasyonuna ulaştıktan sonra araçtan inilip Metrokent metrosuna aktarma yapılır. Metrokent istasyonunda inilip İETT otobüs aktarma ile Başakşehir Fatih Terim stadına ulaşılır.

Esenler ( Menderes-Üçyüzlü-Bağcılar)’dan Başakşehir Fatih Terim Stadına Nasıl Giderim?
M1B Kirazlı aracına binilir ve son istasyonda Metrokent metrosuna aktarma yapılır. Metrokent istasyonunda sonkez aktarma yapılarak otobüs ile Başakşehir Fatih Terim stadına varılır.

Başakşehir (Metrokent-Başak Konutları-Siteler-Turgut Özal) ‘den Başakşehir Fatih Terim Stadına Nasıl Giderim?
Bu istasyondan geçen tüm otobüslerle Başakşehir Fatih Terim Stadına gidilebilir.

15 Şubat 2016 Pazartesi

Beşiktaş'ın Şampiyonluğunu Engellemek İsteyenlere

şampiyonluk yolunda yarıştığımız etik olmayan ve normal olmayan her türlü yarış şeklini mübah sayan ''biz şu kadar bu kadar para harcadık bunun karşılığını almak için herşeyi yaparız'' mantalitesi ile herşeyi kendine mübah gören hak hukuk bilmez ellerindeki para ve lobi gücü ile kişi kurum ve kurumcukları.. elbette en başta hakemleri ve pfdk'daki piyonlarını kontrol altına almak suretiyle şampiyonluk yarışında Beşiktaşı saf dışı bırakmaya çalışan lacivert rakip......


devletten anayasadan aldığı hakkı hukuku antidemokratik bir şekilde kullanan taraf tutan güçlü olduğuna kanaat getirdiği karanlık ilişkileri ile ağına düştüğü lacivert kulübü hakemleri ile pfdk'sı ile tahkimi ile koruyan kollayan istediği atamaları yaptıran istediği maçta kırmızı kartlarla penaltılarla skora etki eden, oynayacağı rakiplerin stadını kapatan futbolcunu cezalı duruma düşüren, yayıncı kuruluş ile beraber fikstür çakallığı yaratn lacivert kulübü kollamak dışında görev ve misyon kabul etmeyen siyası konjektörün uşağı şampiyonluk pazarlayan  bir federasyon......


tv kanallarındaki köşelerinde gazetelerde ve sosyal medyanın dört bir tarafından örgütlenip biat etmiş ettirilmiş, para ile kirli ilişkilerle bağlanmış tetikçi spor yazarları, kalemşorlar, twitter, facebook hesapları, tv programcıları, moderatörler, güya futbolun kanaat önderleri bu yavşak sürüsüde şenol güneş'e Beşiktaş'a bir saniye bile  durmadan bel altı vurarak algı soytarılığında ve yalanda çığır açarak Beşiktaşımızın şampiyonluğunu engellemek ve gasp etmek amacındalar, işte bu lacivert çocuklarına dur diyebilmek için bu oyunu durdurup başlarına çalabilmek için tüm Beşiktaş kamuoyundan ricamız şudur:


bir olalım her türlü husumeti kavgayı ayrılığı küslüğü mayıs sonuna kadar iteleyelim erteleyelim iptal edelim Beşiktaş için bir olalım birlik olalım ağız birliği yapalım bu şerefsizlerle kavgamızı omuz omuza verelim oyunlarını başlarına yıkalım, çok derin ve organize bir yapı ile karşı karşıyayız bunlarla mücadele edebilmemiz için birlikten beraberlikten başka şansımız yok, her türlü algılarını, yalanlarını, karalamalarını, aşağılıkça planlamış tek merkezden çıktığı belli kara propagandalarını yıkmalıyız.. lacivert spor, tff, tff kurulları, hakemler ve uşak medya

HODRİ MEYDAN

saygılarımla

Ö.Altınkaya
28111
Beşiktaş Kongre Üyesi

9 Şubat 2016 Salı

5 nci Kartal Yuvası Organizasyonu

Bilgi: Sayın Rıdvan Akar bey kulüp adına organizasyonumuz ile bizzat ilgilendi, mağazalar 150 tl ve üzeri yapılan her alışverişte atkı hediyecek....

Beşiktaş taraftarı kulübüne sahip çıkmaya devam ediyor, 13-14 şubat 2016 tarihlerinde tüm yurtta kartal yuvası mağazalarında ayrıca online mağaza mız üzerinden de alış verişe katılabileceğiz,

Tamamen taraftarımızın sosyal medyada bir araya gelip organize olmasıyla oluşan bu hareket için tüm taraftarlarımızdan duyurularımıza ve çağrılarımıza kulak vermelerini rica ediyoruz, şampiyonluğa yürüdüğümüz ve stadımızın bitmesini dört gözle beklediğimiz şu kritik  süreçte kulübümüze maddi olarak ne kadar destek olsak azdır, 13-14 şubatta lütfen miktarına bakmaksızın gidelim ve desteğimizi gösterelim.

Beşiktaş taraftarının üzerine yüklendiği bu misyonuda başarılı bir şekilde yerine getireceğinden kimsenin kuşkusu olmasın.

13-14 şubatta herkes KARTAL YUVALARINA..

satış noktaları

mobil tırlar nerde


bir önceki kartal yuvası organizasyonu sonrası arkadaşlarımız BJK TV de yapılan organizasyon ve bunun sosyal medya şeması ile ilgili görüşlerini dile getirmişlerdi Beşiktaş kamuoyununda büyük desteğini alan organizasyonlarımız devam edecek...





 

2 Şubat 2016 Salı

Dört Büyükler Toplam Gelir Borç Farkları













kaynak: anadolu ajansı, maçkolik

24 günde 7 maç işte Beşiktaşımızın 7 şubat 2 mart arası fikstürü

















07-02 Beşiktaş-Antep
10-02 Beşiktaş-Konya (kupa)
14-02 Başakşehir-Beşiktaş
17-02 Beşiktaş-Mersin (erteleme)
22-02 Beşiktaş-Gençlerbirliği
29-02 Fenerbahçe-Beşiktaş
02-03 Konya-Beşiktaş (kupa)

About