27 Aralık 2015 Pazar

Beşiktaş Konyaspor maç yazımız





GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLA
Beşiktaş ın hafta içi medya ve içerdeki hainlerin yaptığı tüm oyunlara rağmen eze eze kazandığı maç,  bu sonuçla maç fazlası ile Fenerbahcenin 4 Galatasaray ın 11 puan önüne geçtik ve 12 yıl sonra ilk yarıyı lider kapattık, 17 hafta sonunda özellikle dış sahada yakaladıgımız puan ortalaması (2,7) Oğuzhan Gökhan Quaresma Sosa Olcay'ın katkıları, süper bir forvet ve lider olan Mario Gomez'in golleri Atiba'nın insan üstü oyunu takımın geri kalanının ortaya koyduğu savaş ve Şenol Güneş'in performansı alkışa değer..

Bu maç için ikinci yarıda  iki takım arasındaki kalite farkı iyice açığa çıktı YıldızlarıyLa taraftarıyla Şenol hocanın oyuncu değişiklikleri ve gelen gollerle beraber Şampiyonluk özlemiyle yanıp tutuşan milyonlar kendimizden geçtik oyundan alındığı için üzülecegini düşündüğümüz Quaresma yı bir an kamerada gördük gülüyordu gollerden ve takım içindeki aile havasından herkesin memnun olduğunun küçük bir göstergesi bu ..

Hemen hepimiz iyi biliyoruz ki rakiplerimiz sadece FB ve GS değil TFF PFDK MHk Tahkim renkli medya ve türlü taseronlar sıraya  dizilmişler belaltı vuruyorlar, lütfen bu şarlatan ayak Takımının medya üzerinden sosyal medyadan yandaş kanallar üzerinden Beşiktaş a emekçisine ortaya koyulmuş  emeklerine saygısızlık yapmalarına izin vermeyelim.. İlk yarıyı lider kapattık şimdi transfer vakti takım daha da güçlenecek bu arada bizde boş durmayalım kartal yuvalarına gidelim alış veriş yapalım Vodafone Karakartal a destek olalım amatör şubelere destek olalım armanın peşinden kosalım..
Futbolcularımız hocamız ekibimiz başkan hepsi bizim yanlarındayız, mayısta seçim var. Kongreye katılır yarınlarımız için sözümüzü Söyler oyumuzu veririz, şimdi iç ve dış düşmanlarla savaş vaktidir zira bizi yıkmak için çalışıyorlar, Beşiktaş için hepsi ile savaş vaktidir.. KAZANAN BİZ OLACAĞIZ..

#LiderBeşiktaş

28111 Beşiktaş Kongre Üyesi
Ö Altınkaya


 GOLLER 

25 Aralık 2015 Cuma

Beşiktaşımıza Medya Üzerinden oynanan Oyun

Beşiktaşımız uzun süredir ligin lideri, oynadığı oyunla bunca yokluğa rağmen ışıl ışıl ışıldıyor, ezeli 2 rakibinide maçlarında mağlup eden karakartal'ı şimdilik hakemleri ve kurulları ile durduramadılar (lakin çalışmaya devam ediyorlar hemen her maçı deplasmanda oynayan Beşiktaşımıza başka nasıl fikstür ve hakem süprizleri yapacaklar hep beraber göreceğiz), Türkiye'de futbolu siyaset ve futbolun içindeki baronların yönettiğini anlamayan göremeyen yoktur herhalde, geçen sene galatasaray'ın yaptığı siyasi manevralar ve sonuçları ortada, bu senede lacivertler, sponsorluk anlaşmaları ve demeçleri ile siyasete gerekli mesajlarını gönderdi, tam da bugünlerde medyada çıkan haberler, önce Gökhan Töre'ye şimdi de Fikret Orman'a bel altı vurulması bugün de bir gazetede yine başkan üzerinden özel hayatını konu ederek Beşiktaş başkanlık makamına yapılan apaçık hakaretler, belli gazetelerin spor müdürleri twitterdan Beşiktaş'a takımına hocasına başkanına sallamaya resmen hakaret etmeye devam ediyor..,

bunu farklı örneklerle büyütebiliriz, Beşiktaş camiasının bu oyunlara karşı yapması gereken bir arada olmasıdır, ortak tepki vermesidir, adamların ortaya koydukları oyunun tek gayesi var, yönetimin tadını tuzunu bozmak, futbolcunun ritmini takımda oluşan aile ortamını bozmak ve Şenol Güneş'in son yılların en büyük atılımını yapan takımını sabote ETMEK.

ZAFER BİZİM OLACAK
Burada bizlere çok büyük iş düşüyor, takımı ve yönetimi bu kurtlara bu çakallara yem etmeyeceğiz, esasında bu yazıyı yayınlamadan önce  malum gazetelerin fotoğraflarını yanlı yanlış kötü art niyetli haberlerini buraya fotoğraf fotoğraf twit twit tek tek koyacaktım ama bu alçaklara  prim vermemek için bunu yapmadım, Beşiktaşımızın şampiyonluğunu engellemek yaptığı atılımları durdurmak isteyen bu medya şarlatanlarına izin vermeyeceğiz, lütfen sizlerde bu sistemli karalama kampanyalarına dur deyin kazanan Beşiktaş olsun istiyorsak bu karanlık medya tayfası ile mücadele etmeliyiz.

ZORLARINA GİDİYOR

Ö.ALTINKAYA
28111
BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYESİ.

22 Aralık 2015 Salı

Beşiktaş için Transfer vakti

Beşiktaşımızın şampiyonluk yarışını sonuna kadar götürebilmesi için gerekli en büyük olay transferdir, kaleye çok sağlam bir isim defansa mevcut ekonomik duruma göre en az bir hatta 2 isim kadro derinliği olsun isteniyorsa eldeki aşırı vasat oyuncular elden çıkarılmak sureti ile belki 4 ncü bir oyuncu daha..,
Liderliği sürdürüp son düzlüğe önde çıkmak istiyorsak bu şart, vasat ekipler önünde bile kalemizin ve defansımızın gösterdiği tablo ortada.

en yakın rakibimiz Fenerbahçe'nin savunma organizasyonunu bizden iyi yaptığı aşikar, Beşiktaşımızın orta saha ve gol noktalarındaki verimliliği onların oldukça üzerinde lakin kalede ve savunma anlamında  karşılaştırma yaptığımızda herkesin malumu olduğu üzere takviyeleri yapmaktan başka şansımız kalmıyor..

kale ve savunma oyuncularına bir göz atalım,

Beşiktaşımızda savunma olayının yükü istatistiklerden görüldüğü üzere 6 oyuncunun üzerine yıkılmış durumda, bu sürdürülemez, neredeyse hiç süre almayan oyuncular var.














Fenerbahçe'de kadro çok daha alternatifli ve geniş süre alma sayılarına bakıldığında bu açıkça görünüyor, biz ya kadroyu rotasyonlu kullanmalı ya da alternatifleri arttırmalıyız, veriler herşeyi özetliyor, sezon sonu üzülmemek istiyorsak bu transfer işini halletmemiz şart.
iyi günde kötü günde takımımızın yanındayız, Beşiktaş için herşeyin en iyisi olsun..

18 Aralık 2015 Cuma

Beşiktaşımızın ligin İkinci yarısındaki zorlu fikstürü

Beşiktaş-Mersin İ. YurduSpor Toto Süper Lig 18. Hafta17.01.2016
Trabzonspor-BeşiktaşSpor Toto Süper Lig 19. Hafta24.01.2016
Beşiktaş-GaziantepsporSpor Toto Süper Lig 20. Hafta07.02.2016
Başakşehir-BeşiktaşSpor Toto Süper Lig 21. Hafta14.02.2016
Beşiktaş-GençlerbirliğiSpor Toto Süper Lig 22. Hafta21.02.2016
Fenerbahçe-BeşiktaşSpor Toto Süper Lig 23. Hafta28.02.2016
Beşiktaş-EskişehirsporSpor Toto Süper Lig 24. Hafta06.03.2016
Ç. Rizespor-BeşiktaşSpor Toto Süper Lig 25. Hafta13.03.2016
Beşiktaş-AntalyasporSpor Toto Süper Lig 26. Hafta20.03.2016
Kasımpaşa-BeşiktaşSpor Toto Süper Lig 27. Hafta03.04.2016
Beşiktaş-BursasporSpor Toto Süper Lig 28. Hafta10.04.2016
Sivasspor-BeşiktaşSpor Toto Süper Lig 29. Hafta17.04.2016
Akhisar Bld.-BeşiktaşSpor Toto Süper Lig 30. Hafta24.04.2016
Beşiktaş-KayserisporSpor Toto Süper Lig 31. Hafta01.05.2016
Galatasaray-BeşiktaşSpor Toto Süper Lig 32. Hafta08.05.2016
Beşiktaş-OsmanlısporSpor Toto Süper Lig 33. Hafta15.05.2016
Konyaspor-Beşiktaş


Beşiktaşımız önce Osmanlı ardından Konya ile yapacağı maçlarla ligin ilk yarısını bitirecek, ligin ikinci yarısında ise Beşiktaş'ı çok zorlu bir fikstür bekliyor. şöyleki: 8 maçımız içeride 9 maçı ise deplasmanda oynayacağız, deplasmanda oynacağımız maçlara Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray  müsabakalarıda dahil, işte bu sebeplerdendir ki yönetimin kaleci, defans ve mümkünse 3 ncü bir oyuncu transferini yapması Tolgay'ında bir an önce 18'e dahil olması çok büyük önem arz etmektedir, uefa'da artık yokuz, yolumuz belli lider götürdüğümüz lig serüvenini şampiyon bitirmek istiyoruz işte bu sebepledir ki deplasmanlarda yakaladığımız istatistikleri sürdürmeli, transferleri yapmalı, taraftar olarak takımın arkasında durmalıyız, yönetimde oyuncuların ve teknik ekibin maaşını geç kalmış ödemesini vs yapacak bu meşakatli yolu camia hep beraber aşacağız.. mayıs ayı sonunda ÜLKEYİ bayram yerine çevirmek için hep destek tam destek..

17 Aralık 2015 Perşembe

GökhanTöreing tişörtü geliyor GELDİ SATIŞTA

BEŞİKTAŞIMIZIN GALATASARAY ZAFERİNDE GÖKHAN TÖRE GOL SEVİNCİ İLE MİLYONLARA İLHAM OLDU SEVİNÇ HAREKETİ TÜM YURTTA CEVAP BULURKEN KARTAL YUVASIDA BUNU TİCARİ OLARAK DEĞERLENDİRMEYE ALDI, ÇIKACAK OLAN TİŞÖRTÜN BU OLDUĞU SÖYLENİYOR..



About