28 Eylül 2013 Cumartesi

Beşiktaş için Birşeyler Yapalım

Beşiktaş taraftarının elinde tarihi bir fırsat var, Beşiktaş'a oynanan bu oyunu bozmak, bunun yapabilmek için en uygun yol ise Kartal Yuvası mağazaları üzerinden gitmek, üzerinde hiçbir temlik bulunmayan geliri tamamı ile kulübümüze kalan Mağazalarımıza uyduruk cezalar bitene değin, her zaman uğradığımızdan 3-4 kere daha fazla uğramalıyız.Forma,  bileklik, atkı, tişört, şort, bere, anahtarlık, rozet, bebek takımı, gömlek, nostalji forma, kartpostal, geçmiş sezon formaları gücümüz yettiği ölçüde tüm bu kalemlerden beğendiğimiz ürünleri almalı kullanmalı ya da sevdiklerimize hediye etmeliyiz..

Beşiktaş'ımızın daha sezonun 6 ncı haftası henüz bitmişken 120.000 forma sattığı söyleniyor, bunu yapan büyük taraftar bu 4 maçlık ceza sürecinde 20.000-30.000 formayı rahatlıkla alır, Kartal Yuvasının artan ürün çeşitliliği ve mağaza sayısı ile  taraftarlarının ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayacağı aşikar.

Bilgi: Kartal Yuvası mağazalarının 38 bayisi 3 adette mobil tırı bulunmakta internet üzerinden http://www.kartalyuvasi.com.tr ve http://www.bjkshop.com
Üzerindende Beşiktaş lisanslı ürünlerini taraftarlarına ulaştırmakta.

Beşiktaş taraftarına bu noktada çok büyük işler düşmekte, Sosyal medya yardımı ile bu ve buna benzer Mesajların, çağrıların duyurulmasına ön ayak olmalıyız, Twitter'ın önde gelen Beşiktaş hesapları duyurular yapmalı taraftarımızı bu zor süreçte kulübe yönlendirmelidir, Twitter'ın yanı sıra Facebook, Ekşi Sözlük, İtü Sözlük, Uludağ Sözlük ve diğer portallarda bu çağrı yenilenmelidir, önümüzdeki 4 maçlık ceza ile beraber 40 gün gibi bir süreç var, Kartal Yuvasına fazladan en az 5.000.000 TL daha ciro bırakmamız gerekli bunu yapabilecek sayıda ve güçteyiz, Başka Beşiktaş yok ve Beşiktaş'ın kendisine gönülden bağlı 
Taraftarı rakiplerinden gerçekten çok..

Beşiktaş için sizde bu blog yazısını bulunduğunuz sosyal mecralarda lütfen paylaşınız.

@YuruGunese 












24 Eylül 2013 Salı

Beşiktaş'ın Maçı Var Haydi Kartal Yuvası'na

Gs maçında çıkan olaylardan sonra TFF Hakem ve Karanlık güçlerin organize ettiği Beşiktaş'ı bitirme planı sonunda kulübümüze verilecek cezaya yine yaratıcı Beşiktaş taraftarının keskin zekası ile cevap vereceğiz.

Kaç maç ceza alırsak alalım farketmez, Biz  maç varmış gibi çıkıyor ve bize en yakın Kartal Yuvası mağazasına gidiyoruz, alışverişimizi yapıyoruz  miktarı hiç farketmez, yapacağımız her alışverişin geliri tamamen kulübümüze kalacak, Beşiktaş için lütfen bu harekete  destek olalım, bilet paralarımızla Kartal Yuvası mağazalarına gidelim hem alışveriş yapalım hem de bu zor süreçte kulubümüze destek olalım.

Not: Her hafta en az 1.500.000 TL ciro yaptırmak için lütfen sizde bu çağrıyı Twitter ve Facebook'ta ve diğer sosyal mecralarda paylaşın

İşte Kartal Yuvası mağazalarımız ;



Kartal Yuvası internet sitesi üzerinden alışveriş yapmak için ;


Avrupa'da ki taraftarlarımız için ;


Twitter'da Kartal Yuvası

twitter.com/BJKKartalYuvasi




17 Eylül 2013 Salı

Beşiktaş-Galatasaray derbi için Satılan Bilet Sayısında son durum

Saat 20:00'de Meydan AVM Biletix bayisindeki Biletix yetkilisi ile görüştüm sadece 2.100 civarı bilet kaldığını ara sıra güncelleme yapılmasına rağmen Doğu, Kuzey ve Güney biletlerinin tamamının tükendiğini kalan biletlerin ise batı tribünündeki 250 Tl'lik biletler olduğunu söyledi, son durumda 2003  Gs-Fb maçında 70.125 (iki takımın taraftarıda olimpiyat stadında yer almıştı) bilet satılarak kırılan rekor Beşiktaş tarafından kırılmış oluyor (Atatürk Olimpiyat stadının TFF onaylı kapasitesi 76.092 http://tr.wikipedia.org/wiki/Atat%C3%BCrk_olimpiyat_stad%C4%B1 ) an itibarı ile satılan bilet sayısı kombineler dahil 74.000..

Maç günü en az 80.000 Beşiktaş'lının orada olacağı merdivenlerde bile yer olmayacağı ise herkesin malumu rekoru kırdık geliştiriyoruz..

Ortada kırılacak başka rekor varsa buyrun Beşiktaş kulübünün telefonu ve e mail adresi
haber verin hep beraber gelip kıralım.


Telefon
+90 (212) 310 10 00 (pbx 100 HAT) 

Mail
bilgi@bjk.com.tr 


Sosyal Medyada Daha Güçlü Beşiktaş için Aşağıdaki Adresleri Takip edelim

Beşiktaş 

Kartal Yuvası

Beşiktaş Basketbol

Kart1903

Beşiktaş Hentbol

KartalNet

KartalCell

Manuel Fernandes

Mustafa Pektemek

Oğuzhan Özyakup

Ersan Gülüm

Olcay Şahan

Muhammed Demirci

Gökhan Töre

Kerim Frei


6 Eylül 2013 Cuma

Beşiktaş 2013 2014 Sezonu Gelen Oyuncular ve Maliyetleri

13,6 milyona (satışlardan gelen parayı çıkarırsak 11,5 milyon) 6'sı direk 11 oyuncusu olmak üzere 11 transfer yapan kulüp.

tolga zengin (kaleci) - 2.75 m
günay güvenç (kaleci) - 200 bin
serdar kurtuluş (sağ bek) - 1.75 m
pedro franco (stoper) - 2.4 m
ramon motta (sol bek) - bedelsiz (kira)
atiba hutchinson (ön libero) - bedelsiz
sezer öztürk (orta saha) - 1.5 m
gökhan töre (sağ kanat) - 350 bin (kira)
kerim frei (sol kanat) - 3 m
michael eneramo (forvet) - bedelsiz
ömer şişmanoğlu (forvet) - 1.65 m


Kaynak: Ekşi Sözlük

5 Eylül 2013 Perşembe

Beşiktaş'a Para Yağıyor


Sahadaki başarısını mali tablolara da yansıtmak isteyen Beşiktaş, peş peşe yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla rakiplerini kıskandırıyor. Önce Vodafone sonra İntegral Menkul Değerler ile sponsorluk anlaşması imzalayan Beşiktaş bugün de Kalde ile forma sırtı konusunda anlaşma imzalayacak. Böylece Beşiktaş’ın 15 gün içerisinde yaptığı sponsorlukların değeri 158 milyon doları bulacak.

SIRTTAN 3 MİLYON DOLAR 
Ülker’in Beşiktaş ile forma sponsorluğunu bitirmesinin ardından forma sırtı konusunda çalışmaları hızlandıran yönetim, Kalde ile anlaştı. Bugün yapılacak imza töreninde tarafların 3 yıllık bir anlaşma imzalaması bekleniyor. Değeri 3 milyon doları geçen anlaşmanın sportif başarılara göre artacağı belirtiliyor. Sponsor firma ile yapılan anlaşmanın detayları bugün açıklanacak.

SPONSOR REKORU KIRDI
Beşiktaş 20 Ağustos tarihinde de Vodafone ile 145 milyon dolarlık anlaşmaya imza atmıştı. Bu anlaşmanın hemen ertesinde ise Erkek Basketbol Takımı için çalışmalarını hızlandıran yönetim İntegral Menkul Değerler ile isim ve forma sponsorluğu konusunda imzaları atmıştı. Bu anlaşmaya göre takımın adı “Beşiktaş İntegral Forex” olmuştu. Kulüp bu anlaşmayla 10 milyon doları garantiledi. Son olarak Kalde ile yapılan anlaşmanın da 3 milyon dolardan fazla olduğunu belirten yetkililer, yeni anlaşmaların da önümüzdeki günlerde duyurulacağını açıkladı. Beşiktaş böylece 15 gün içerisinde yaklaşık 158 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmasına imza atarak rekor kırmış oldu.

16 ŞİRKET DESTEKLİYOR
Son yapılan anlaşmalarla birlikte Beşiktaş’ın sponsor sayısı da 16’ya yükseldi. Beşiktaş sponsorluklarda en fazla parayı önümüzdeki sezon kazanacak. Başkan Fikret Orman’ın yaptığı açıklamaya göre Vodafone’un göğüs sponsorluğunun başlamasıyla birlikte formadan yılda 15 milyon dolar gelir sağlanacak. Siyah-beyazlılar şimdiye kadarki en yüksek sponsor gelirine ulaşmış olacak.
374 milyon TL’lik değerle ‘Aslan’ı geçti
GAZİANTEPSPOR maçı sonrasında açıklamalarda bulunan sosyalist kimliğiyle bilinen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, siyah beyazlı kulüpte sosyalist bir takım meydana getirdiğini söylerken, o sosyalist takımı bünyesinde bulunduran Beşiktaş Futbol Yatırımları’nın piyasa değeri, borsacı başkanı olan Galatasaray’ı ilk defa geçti. Beşiktaş’ın piyasa değeri 374.4 milyon TL olurken, Galatasaray’ın piyasa değeri 340.8 milyon TL’de kaldı. 2010 yılı sonunda Beşiktaş’ın değeri, Galatasaray’ın piyasa değerinin üçte biri kadardı. Beşiktaş’ın piyasa değerinin Galatasaray’ı geride bırakmasında, kulübün son 1.5 yıldır attığı adımların yanı sıra, Galatasaray hisselerinde yaşanan sert düşüş etkili oldu.

MALİ DİSİPLİNİN FAYDALARI
2012 yılında toplam borcu yüzde 35 büyüyen Beşiktaş’ta bu yılın 9 aylık dönemindeki borç artış hızı yüzde yüzde 6,6’da kaldı. Kartal bu yıl ayrıca gerçekleştirdiği bedelli sermaye arttırımıyla da özsermayesini güçlendirdi. 40 milyon lira olan sermayesini yüzde 500 bedelli arttırarak 240 milyon liraya çıkaran Beşiktaş, bu arttırımla borsadaki yatırımcılardan 75 milyon lira nakit girişi sağladı.

About