29 Haziran 2013 Cumartesi

Beşiktaş Taraftarına Çağrı

2013-2014 sezonu için Büyük Beşiktaş taraftarına çağrımızdır.

ÇOK ÖNEMLİ: Lütfen Kulübümüze üye olalım, üye olunması için arkadaşlarımızı teşvik edelim.
Üyelik ücreti 1.200 Tl Yıllık Aidat 120 Tl. Kredi Kartlarına taksit imkanı mevcut, Beşiktaş'ın geleceği için söz sahibi olalım.


Takımımızın maçlarını nerede yapacağının belli olmasının akabinde çıkacak kombine kartlara lütfen çok büyük ilgi gösterelim, bu konuda  yönetimin fiyatları uygun tutacağı yönünde duyumlar var, Bilic'in dediği gibi nerede oynarsak oynayalım Beşiktaş taraftarının farkını ortaya koymamız şart.çArşı'nın  dillere destan itici gücünü tüm dünyaya göstermeye devam etmeliyiz.

Yeni Sezon formalarının kısa süre içinde çıkacağı söyleniyor, Gri ve siyah formanın tamamlandığı gelen  duyumlar içinde, Geçen sene için Sadece Kartal Yuvası mağazalarımızın sattığı  forma sayısı 150.000'e yaklaşmış durumda (Adidas bayilerinde ve diğer satış noktaları ile bu sayı toplamda 250.000'e ulaştı ki bu kulübümüz için rekor bir rakamdır), bu sene Yeni formaların Resmi satışa başladığı günden itibaren  gücü yeten her Beşiktaşlının  formasını alması ve kulübüne  destek olması büyük önem taşıyor, sadece Kartal Yuvalarına  en 200.000 forma satış rakamı verebilmeyiz.

Kartal Yuvası Demirören'in son döneminde 17 olan Kartal Yuvası sayısını 38' e mobil  tır sayısınıda  toplamda 4'e yükseltmiştir (3'ü Anadolu'da 1'i İstanbulda) şu durumda bizlerin çok daha fazla alışveriş yapıp kulüp cirolarına olumlu anlamda  destek olmamız şarttır.Mağaza sayımız arttı, KartalYuvasi.com.tr ve BjkShop.com adreslerinde stoklar mevcut, gezici tırlarımız aralıksız bir şekilde yurdu dolaşıyor işte  bu sebeplerle  2013-2014 sezonunda Kartal Yuvası mağazalarının tüm ciro rekorlarını alt üst etmek  bize yakışan olacaktır, Tüm taraftarlarımız orijinal ürünler kullanmalı ve  diğer taraftarlarımızı resmi ürünler kullanmaya  teşvik etmelidir. Feda ruhu ile yakaladığımız yüksek satış rakamlarını katlayarak devam ettirmeliyiz.

Beşiktaş Dergisinin 30.000 lere ulaşan abone sayısı ve bayi satış rakamları çok daha arttırılmalı gönüllü olarak bunların reklamları yapılmalı, Abonelik teşvik edilmeli, 10 tl olan dergimiz her ay düzenli olarak alınmalıdır.

Tüm bunların yanında;

Kartalcell, KartalNet, BjkNesine, BjkKart1903, BjkBonus, BjkWordKard, BjkYandex, BjkAS tüm bu Beşiktaş iştiraklerini kullanarak kulübümüze destek olabiliriz, lütfen sizde Beşiktaşımız için Facebook Twitter hesaplarınızda bu paylaşımları yapınız  kulübe yaptıgımız her 1 tl'lik katkı kısa ve uzun vadede borçlarımızın azalmasını sağlayıp güçlü Beşiktaş'ın temellerinin atılmasına etki edecektir, Yönetim kurulumuzun şeffaflık sözünü tutmasını, Beşiktaş'a sıkı sıkı sarılmasını ve daha yukarılara çekmesi için var güçleri ile çalışmalarını bekliyor ve başarılar diliyoruz. Sosyal medyada Beşiktaş hesapları takip edilmeli herkese önerilmeli ve çalışmalarına destek verilmelidir.

İyi Günde Kötü günde her zaman Beşiktaş.

About