31 Mart 2013 Pazar

1923-1957 Türkiye Şampiyonlukları Listesi

Gereksiz hiçbir detaya girmeden anlatalım 1923'den 1951 yılına kadar İstanbul Futbol Ligi ( Beşiktaş-Galatasaray-Fenerbahçe dahil)  işte 



Linki http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0stanbul_Futbol_Ligi_(1923-1951)
Bu Ligde Beşiktaş 11 Fenerbahçe 8 Galatasaray  6 kez şampiyon olmuştur.
İstanbul Profosyonel Futbol Liginde İse 1957 yılına Kadar Beşiktaş 2 fenerbahçe 2 Galatasaray 2 Şampiyonluk Kazanmıştır.
1923-1957 yılları arasında oynanan Liglerde TFF'nin veri bankasında yer alan kayıtlarla Beşiktaş 13 Fenerbahçe 10 Galatasaray'ın 8 şampiyonluğu bulunmaktadır.

Tüm Zamanlar Şampiyonluk sayısı olarak mart 2013 itibarı ile Fenerbahçe 28 Beşiktaş  26 Galatasaray 26'dır.

29 Mart 2013 Cuma

Süleyman Seba Tadelle Reklamı

Süleyman Seba Büyük Başkan tezarühatlarına Cevap veriyor En Büyük Beşiktaş

2:25 ve 4:00 Dakikalar Arasını İzleyin Beşiktaş İnönü YANIYOR



Basketbolda Beşiktaş'tan Galatasaray'a 42 sayı FARK


ALINTI: http://www.cnnturk.com/2009/spor/basketbol/05/22/besiktastan.galatasaraya.aci.fark/527585.0/index.html


Karşılaşmaya etkili başlayan Beşiktaş Cola Turka, Baxter ve Muratcan'ın sayılarıyla 3. dakikayı 12-6 önde geçti. 
Cüneyt'in basketleriyle dengeyi bulan Galatasaray Cafe Crown, yakaladığı 8-0'lık seriyle 5. dakikada 14-12 öne geçti. Ancak siyah-beyazlılar üstünlüğü yine ele aldı ve ilk periyodu 26-18 önde tamamladı.
İkinci periyotta oyundan büyük ölçüde düşen Galatasaray Cafe Crown, düşük bir yüzdeyle şut atmayı sürdürünce farkın açılmasını engelleyemedi. Beşiktaş Cola Turka, Adem, Mehmet, Chatman ve Baxter'ın sayılarıyla devreyi 60-32 önde bitirdi.
Beşiktaş Cola Turka'da daha ilk yarıda üç oyuncu çift haneli sayılara ulaştı. Evsahibi üstün oyununu ikinci yarıya da taşıyan Baxter, Muratcan ve Chatman ile üst üste sayılar bularak, son çeyreğe girerken farkı 37 sayıya çıkardı.
Siyah-beyazlılar, genç oyuncuların ağırlıklı oynadığı son periyotta da rahat bir oyun ortaya koydu ve mücadeleden 42 sayı farkla 113-71 galip ayrıldı.
Beşiktaş'ta Mire Chatman 22 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Jimmy Baxter 20, Muratcan Güler 18, Mehmet Yağmur 14 sayı attı. 
Galatasaray Cafe Crown'ın 2-1 önde olduğu eşleşmede dördüncü maç yine Akatlar'da oynanacak. 
Beşiktaş Cola Turka: Muratcan 18, Chatman 22, Baxter 20, Cevher 5, Wesson 8, Adem 9, Mehmet 14, Haluk 3, Ömer 9, Arin 2, Azmi 3, Serkan 
Galatasaray Cafe Crown: Cüneyt 4, Graves 9, Hostley 14, Milojevic 4, Hüseyin 6, Polat, Atkins 4, Murat 3, Tolliver 10, Cemal 8, Alican, Tufan 9

Salon: BJK 

26 Mart 2013 Salı

Beşiktaş Dergisi Rekora Koşuyor

Beşiktaş Dergisi  33.000 Aboneye Ulaştı 

Web Adresi http://www.bjkdergisi.com/ 

Twitter'da https://twitter.com/BjkDergisi 

Facebook'ta https://www.facebook.com/bjkdergisi?fref=ts adreslerinden takip edebilirsiniz

Beşiktaş  dergisi  her 500 ncü abonesine Forma  hediye  ediyor >> http://www.bjkdergisi.com/P/Size_Ozel_Kampanya/19 dergimize abone olmak için 444 00 98 numaralı telefondan her zaman ulaşabilirsiniz.Dergimize şimdi Abone olmak için lütfen Tıklayın. Resimde Beşiktaş Dergisinde Çalışan KaraKartal sevgisi ile dolu arkadaşlar var onlarada buradan emekleri için kucak dolusu sevgiler gönderiyoruz.(Resim @BjkDergisi hesabından alınmıştır)

Bilgi: 2013 sonunda ulaşılması düşünülen Abone sayısı 80.000

Lütfen ilgili adreslere çevremizde  dergiye abone olmak isteyen tüm Beşiktaşlıların isim ve telefonlarını bırakalım, arasınlar görüşsünler  Beşiktaş kazansın.

24 Mart 2013 Pazar

Siyah Beyaz Çubuklu Formanın Hikayesi



karısından ayrı yaşıyordu. mahkeme onları bir celsede boşamıştı ve 11 yaşındaki delikanlı anneye verilmişti. karısının duruşma salonunda hakime anlattıkları dudaklarında gülümseme kulaklarında çınlama yapıyordu.

"hafta içi basket hafta sonu futbol maçlarına gider bize hiç vakit ayırmazdı. uykusunda hakem isimleri sayıklar federasyonu istifaya davet ederdi. evin içinde beşiktaş'tan başka bir şey konuşulmazdı. meğer bu adam benimle değil beşiktaşla evliymiş" sözleri; inönü'nün bütün koltuklarına kazılıydı sanki.

bütün bunlar yetmezmiş gibi haftada bir gördüğü oğlu babasının elinden tutarken "baba beni maça götürme. çünkü hakemler beşiktaş'ı sevmiyor ben de hakemleri sevmiyorum" dediğinde dudaklarının arasından "beşiktaş'ın beşiktaş'tan başka dostu yok" mırıldanmaları ancak çıkabilmişti. 11 yaşındaki çocuğun bile sevgisinden yoksun bu hakemler nefret bahçelerinde mi büyümüşlerdi acaba? bu sefer adaletli maç yöneteceklerdi.. en azından öyle umuyordu..

ve çocuğuna söz vermişti hakemler adına.. beyninde karısının hakime söyledikleri vardı.. yüreği ise inadına beşiktaş diyordu. çocuk 12. dakikada verilmeyen penaltı sonrası babasına şöyle yandan bir bakış attı. baba mahcup ama azimliydi ses etmedi. 19. dakikada ronaldo sahada adam da çocuğunun yanında kıpkırmızı olmuştu. çocuk aklıyla işi çözmüştü. ama babasını kıramıyordu. onu en sevdiği tribüne "kapalıya" getirmişti. babasının omuzlarında ilk maça gelişi ve tribünün onu "yavru kartal" diye selamlamasını asla unutamazdı.

babası tribünle beraber iyice galeyana gelmişti. futbolcu onur mücadelesi veriyordu. beşiktaş ruhunu iyice hissetmeye başlamışlardı. "hep böyle oynayın canımızı verelim" nidaları 2-0'ın coşkusuyla tavan yapmıştı.

adam çocuğunu kavrayarak "işte bu ruh bu onur mücadelesidir aşık olduğum. ama annene bunu bir türlü anlatamadım" derken gözleri nemlenmişti. aynı gece çocuğun annesi baba ocağında tv'den beşiktaş maçını izliyordu.

yaşadıkları gözünün önünden film şeridi gibi geçmeye başladı.. kocasını ilk gördüğü yer kapalı tribünün

c kapısıydı. şakır şakır yağmur yağıyordu ve delikanlı çubuklu bir forma giymişti. birbirlerine aşık olmuşlardı..

delikanlı kutsal apoletli formayı oracıkta kendisine hediye etmişti.. genç kadın babasının şaşkın bakışları arasında o kutsal formayı üzerine giydi. hayatın anlamını iş işten geçtikten sonra anlamıştı. volume tonlaması sonda olan tv'den beşiktaş taraftarının sesi bütün odayı sarıyordu: "bir anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah-beyazdı.."

yağmurlu bir günde görmüştüm seni
üstünde çubuklu formalar vardı
bir anda tutuldum aşık oldum ben
sevdanın anlamı siyah beyazdı
ölümle yaşamı ayıran çizgi
siyahla beyazı ayıramazki
her sevdanın sonunda zulüm olsada
sevenleri kimse ayıramaz.
"
--alen markaryan

23 Mart 2013 Cumartesi

Üç Büyüklerin Yandex İstatistikleri (BjkYandex, FbYandex, GsYandex)

İşte spor dünyasına son olarak BJKYandex ile giren Yandex'in Spor kulüplerine ait ilk istatistikleri









http://metrica.yandex.com.tr/tops/?category=9 Yandex verileri
http://www.alexa.com/search?q=bjkyandex.com&r=site_screener&p=bigtop bjkyandex  genel verileri

Beşiktaş Yandex kullan kulübüne  destek ol   >>  http://besiktaskartalyuvasi.blogspot.com/2013/03/bjkyandex-kullan-besiktasa-destek-ol.html taraftarımızın  daha yoğun bir şekilde  BJKyandex  kullanmaya  başlaması  rakamlarımızı arttıracaktır.

15 Mart 2013 Cuma

Beşiktaş 110.Yıl Özel Koleksiyonu

110.Yıl Özel Koleksiyonu Kartal Yuvası’nda Satışa Çıkıyor ilgili Link  https://www.bjk.com.tr/tr/haber/55085/ 

















Kulübümüzün 110. kuruluş yıldönümü için özel olarak hazırlanan lisanslı ürünlerimiz, yarın tüm Kartal Yuvası Mağazalarımız’da satışa çıkacak.
Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımızla buluşturan Kartal Yuvası’nın Kulübümüzün 110. kuruluş yıldönümü nedeniyle tasarladığı birbirinden güzel ve şık ürünler, yarından itibaren tüm mağazalarımızda taraftarlarımızın beğenisine sunulacak.


Taraftarlarımızı severek kullanacaklarına inandığımız bu özel koleksiyon lisanslı ürünlerimiz için Kartal Yuvası Mağazalarımız’a bekliyoruz.  

BjkYandex Kullan Beşiktaş'a Destek Ol

3 büyük arasında kıyasıya bir rekabet söz konusu lütfen takımımız yalnız bırakmayalım..

İlgili Haberin Kulüp resmi sitesinden Linki https://www.bjk.com.tr/tr/haber/55011/besiktas_yandex_isbirligi.html

Yandex Beşiktaş BjkYandex'i İndirip Kurabileceğiniz Link http://browser.yandex.com.tr/

Taraftarlarımıza özel tasarlanan Beşiktaş JK temalı Yandex.Browser ve taraftarlarımızın internete açılan kapısı olacak olan BJKYandex.com kullanıma sunuldu.

Kendilerine özel hazırlanan Turbo hızlı tarayıcıyı indirip kullanmaya başlayan Beşiktaşlılar, 14 Mart’ta başlayacak olan “Üç Büyüklerin Sanal Derbisi”nde takımlarını destekleyecek.

Beşiktaşımız ve Yandex işbirliğinde taraftarlarımız, kendilerine özel hazırlanan ve tüm tarayıcıların en sevilen özelliklerini bir arada barındıran Beşiktaş JK temalı özel Yandex.Browser’i ve BJKYandex.com portalını internete açılan kapıları olarak kullanabilecek. Beşiktaşımız’ın milyonlarca taraftarı, bu sayede kulüplerini de maddi olarak desteklemiş olacak.

Beşiktaş JK temalı özel Yandex.Browser sürümü BJKYandex.com ve  browser.yandex.com.tr adreslerinden indirilebiliyor. BJKYandex.com portalı an itibarıyla, Yandex arama fonksiyonu ve haritalarının yanı sıra; kulüp ile ilgili güncel haberlere, taraftarlara özel kampanyalar hakkında duyurular ile kulübün çeşitli kardeş sitelerine ve sosyal medyada takip edilebilecek hesaplarına bağlantılar içeriyor.

14 Mart’ta “Üç Büyüklerin Sanal Derbisi” başlayacak

14 Şubat’ta Futbol Aşkı adı altında ve futbolaski.yandex.com.tradresinde başlayan futbol taraftarlarının sanal mücadelesi, 14 Mart’ta Beşiktaşımız'ın da katılımıyla üç büyüklerin sanal derbisine dönüşecek. Büyük derbinin detayları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Türkiye’deki internet kullanıcıları için özel olarak yerelleştirilen ilk internet tarayıcısı olan Yandex.Browser, birçok özelliğiyle öne çıkıyor:

• Sayfaların 4 kata kadar daha hızlı yüklenmesini sağlayan Turbo modu
• Trafik, Hava Durumu ve Çeviri gibi servislere hızlı erişimiyle işlevselliği
• Adres ve arama satırlarını birleştiren sade arayüzü
• Sayfaları ve indirilen dosyaları zararlı yazılımlara karşı tarayan Anti-virüs teknolojisi

Borsa'dan SPK İspatlı Beşiktaş Galatasaray FARKI

SPK ANA SAYFASINDAN http://spk.gov.tr/apps/haftalikbulten/index.aspx?submenuheader=-1 ALINMIŞ BU BÜLTENLERE DİKKATLİCE BAKARSANIZ BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'IN FARKINI GÖREBİLİRSİNİZ.SPK GS Yİ REDDEDERKEN BEŞİKTAŞ'IN SERMAYE ARTTIRIMINI KABUL ETTİ.

BEŞİKTAŞ


GALATASARAY-1

GALATASARAY-2

14 Mart 2013 Perşembe

Herkes Kartal Yuvasına

Beşiktaş'ımıza 31 Mart 2013 tarihine kadar 15.600.000 euro kaynak gerekiyor. Geçmiş dönemlerden futbolculara, menajerlere, hizmet sağlayıcılarına tamamlanmış davalara olmak üzere 31 mart tarihine kadar yapılandırılması gereken ya da ödenmesi gereken bu miktarı Çıkaramaz isek UEFA 2013-14 sezonu için uygunluk lisansı vermeyecek.

Konuyu hiç uzatmadan bu 2 haftalık süreçte  bizler elimiziden geleni yapmalıyız, 4 maçlık kombinelere gösterilen 6.100 adet talep çok iyi bir rakamdı ama yeterli değil şimdi bizler Kartal Yuvası mağazaları üzerinden yapacağımız alışverişlerle kulübümüze bu zor zamanında destek olmalıyız 10.000.000 dan fazla Beşiktaş taraftarı için  elinden ne geliyorsa yapacağı  bu Fedakarlık kulübünün yarınları için atılmış temel olacaktır lütfen bu bilinçle şu son 14 günde Kartal yuvası mağazalarına sıklıkla uğrayalım.

Yuvalara ulaşamayanlar için sanal mağazamız.

http://www.kartalyuvasi.com.tr

yurt dışındaki Beşiktaşlılar için Resmi mağazamız

http://bjkshop.com/

Türkiye içindeki Tüm Kartal Yuvası mağazaları:

http://www.kartalyuvasi.com.tr/hakkimizda.asp?inf=30


İSTANBUL
İNÖNÜ KARTAL YUVASI 1
Gümüşsuyu Mah. Gazhane Sokak BJK İnönü Stadı Altı BEŞİKTAŞ / İSTANBUL TEL: 0212 258 44 21
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-20:00  Cumartesi 10:00-20:00 Pazar 12:00-18:00

İNÖNÜ KARTAL YUVASI 2
Gümüssuyu Mah. Gazhane Sokak BJK Inönü Stadi Kapali Tribün Alti BESIKTAS / ISTANBUL
TEL: 0212 259 92 65  
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-20:00  Cumartesi 10:00-20:00 Pazar 12:00-18:00
AKATLAR KARTAL YUVASI
Akatlar Mah. Yildirim Oguz Göker Cad. Gelincik Sok No:2 ETILER / ISTANBUL
TEL: 0212 269 23 20
Çalışma Saatleri: Maç günleri açılış 10:00 Kapanış Maç Bitimi

BEŞİKTAŞ KARTAL YUVASISinanpaşa mah Dolmabahçe cad No: 3/A BEŞİKTAŞ / İSTANBUL 0212 236 00 26
Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-21:00  Cumartesi 09:00-21:00 Pazar 11:00-19:00
BAYRAMPAŞA FORUM AVM  KARTAL YUVASIBayrampaşa Forum AVM FF Blok Kat:1   BAYRAMPAŞA / İSTANBUL  02124370674 Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-22:00  Cumartesi 10:00-22:00 Pazar 10:00-22:00

AVCILAR KARTAL YUVASI
Merkez Mahallesi Çigdem Caddesi No:40 / Avcilar - ISTANBUL
TEL: 0212 - 593 33 31  
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-22:00  Cumartesi 10:00-22:00 Pazar 10:00-22:00

BAKIRKÖY KARTAL YUVASI
Ebu Ziya Caddesi No:54 / 4 BAKIRKÖY / ISTANBUL
TEL: 0212 660 95 80  
Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-22:30  Cumartesi 09:00-22:30 Pazar 09:00-22:30
BEŞİKTAŞ MİNİ KARTAL YUVASI
Visnezade Mah. Sair Nedim Cad.. No: 101 BESIKTAS / ISTANBUL
TEL : 212 227 75 25  
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-20:30  Cumartesi 10:00-20:30 Pazar Maç Günleri
CEVAHİR KARTAL YUVASICevahir Alisveris Merkezi K:4 No:425 SISLI / ISTANBUL
TEL: 0212 380 1903
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-22:00  Cumartesi 10:00-22:00 Pazar 10:00-22:00


GÜNEŞLİ KARTAL YUVASI

Evren Mah.Gülbahar Cd.No.2/C GÜNESLI / ISTANBUL
TEL: 0212 651 58 80 - 0212 527 19 03
Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-20:00  Cumartesi 09:00-20:00 Pazar 11:00-20:00 
ATAŞEHİR KARTAL YUVASI
Eski Üsküdar Yolu Caddesi Bikeci Apartmani No:1 Içerenköy / Kozyatagi
TEL: 0216 573 63 05  
Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-20:00  Cumartesi 10:00-21:00 Pazar 10:00-21:00
MALTEPE KARTAL YUVASI
Bagdat Cad.No:36 (eski no) 272/A (yeni no) YÜZEVLER- MALTEPE / ISTANBUL
TEL: 0216-457 76 96    
Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-21:00  Cumartesi 10:00-21:00 Pazar 10:00-21:00
ORTAKÖY KARTAL YUVASIMuallim Naci Cad. No:6/B ORTAKÖY / ISTANBUL
TEL: 0212-259 19 10  
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-22:00  Cumartesi 10:00-22:00 Pazar 10:00-22:00
PENDİK KARTAL YUVASIBatı Mahallesi Akasya Sokak No:3/a PENDİK / İSTANBUL
TEL: 0216- 354 1903  
Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-20:30  Cumartesi 09:00-20:30 Pazar 10:00-20:30
PROFİLO A.V.M KARTAL YUVASI
Profilo AVM 2-A MECIDIYEKÖY / ISTANBUL
TEL: 0212 216 92 50  
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-22:00  Cumartesi 10:00-22:00 Pazar 10:00-22:00
ÜMRANİYE KARTAL YUVASIAlemdağ Caddesi No:242-a ÜMRANİYE / İSTANBUL (Haldun Alagaş Spor Salonu karşısı)
TEL: 0216 - 521 55 44    
Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-21:00  Cumartesi 09:00-21:00 Pazar 10:00-21:00
ZEYTİNBURNU KARTAL YUVASI
Gökalp Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi No:25 (Olivium AVM karsisi) ZEYTINBURNU / ISTANBUL
TEL: 0212 415 16 10
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-20:00  Cumartesi 10:00-20:00 Pazar 11:00-20:00
MARMARAPARK KARTAL YUVASI
Güzelyurt Mahallesi 1.Cadde No:33-A Kapı No:530 ESENYURT / İSTANBUL 
TEL:  0212 854 33 63
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-22:00  Cumartesi 10:00-22:00 Pazar 10:00-22:00
SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI KARTAL YUVASI SATIŞ NOKTASI
Uluslararası Sabiha Gökçen Havaalanı Giden Yolcu Salonu KURTKÖY / İSTANBUL 
TEL:  0216 588 52 20
Çalışma Saatleri:7 / 24 
KALE OUTLET CENTER KARTAL YUVASI
Güven Mahallesi Eski Londra Asfaltı Mehmet Akif Kavşağı Yanı Kale Outlet Center Kat:2  
TEL:  0212 553 25 35
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-22:00  Cumartesi 10:00-22:00 Pazar 10:00-22:00
KADİR HAS AVM KARTAL YUVASI
Mehmetçik Sokak No:59  Metro Girşi Kat:1 BAHÇELİEVLER / İSTANBUL  
TEL:  0212 526 19 03
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-22:00  Cumartesi 10:00-22:00 Pazar 10:00-22:00



ANKARA

ANKARA ANKAMALL KARTAL YUVASI
Ankamall Alisveris Merkezi No:204 kat 2 Akköprü Yenimahalle / Ankara
TEL: 0312 541 25 25  
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-22:00  Cumartesi 10:00-22:00 Pazar 10:00-22:00 
ANKARA SOYSAL KARTAL YUVASI
Ziya Gökalp Cad. Soysal Pasajı No: 3 -16 2.Çarşı KIZILAY / ANKARA
TEL: 0312 435 1903  
Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-20:00  Cumartesi 09:00-20:00 Pazar 11:00-18:00
ANKARA ANTARES KARTAL YUVASI
Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi No:1/148 ETLİK / ANKARA
TEL: 0312 323 16 26
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-22:00  Cumartesi 10:00-22:00 Pazar 10:00-22:00

ADANA

ADANA ADANA KARTAL YUVASI
Atatürk Cad. Sun Sinemasi Sokak No:10 ADANA
TEL: 0322 457 50 14  / 0322 457 62 39
Çalışma Saatleri: Hafta içi 08:30-20:00  Cumartesi 08:30-20:00  Pazar:12:00-17:00
ANTALYA
ANTALYA KARTAL YUVASI
Deniz Mahallesi Konyaaltı Caddesi Salur Apt. No:22 Muratpaşa / Antalya ( Güllük Konyaaltı Caddesi)
TEL: 0242 247 19 03
Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-20:00  Cumartesi 09:00-20:00 Pazar 12:30-19:00

İZMİR
İZMİR KARTAL YUVASIGaziosmanpaşa Bulvarı No:1/E  Swiss Otel Büyük Efes Altı  Alsancak / Konak / İzmir
TEL: 0232 422 22 55  
Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:30-19:30  Cumartesi 09:30-19:30 Pazar 11:00-18:30

İZMİT
İZMİT KARTAL YUVASI
Körfez Mah. Sanayi Cad. Berk sok. DOLPHIN AVM KAT:1 NO:69-70
TEL: 0262 323 55 47
Çalışma Saatleri: Hafta içi 10:00-22:00  Cumartesi 10:00-22:00 Pazar 10:00-22:00 



11 Mart 2013 Pazartesi

Beşiktaş 4 Maçlık Kombineler

İnönü'de Son 4 Maç İçin Kombine Fırsatı  >> (Şu ana Kadar Satış Adedi:4070)

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/55036/inonu_de_son_4_mac_icin_kombine_firsati.html

Futbol Takımımız'ın BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı son 4 lig maçı için kombine kartlar satışa çıktı.

Yönetim Kurulumuz, BJK İnönü Stadı'ndaki son 4 lig maçımızı izlemek isteyen taraftarlarımız için indirimli Kombine Kart çıkartılması kararı almıştır. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Futbol Takımımız, Büyük Beşiktaş Taraftarının desteğini bekliyor.

Taraftarlarımızı, 2012-2013 Spor Toto Süper Ligi'nde BJK İnönü Stadı'nda oynayacağımız son 4 lig maçına davet ediyoruz.

BJK İnönü Stadı'nda en son oynadığımız 4 lig maçının bilet fiyatları toplanmış ve bu toplam fiyattan yüzde 20 indirim yapılarak kalan 4 maçımız için kombine kart fiyatları belirlenmiştir.

FİYATLAR: 


Vip Üst B-E - 800.00 TL
Vip Üst A-F - 625.00 TL
Vip Alt C-D - 625.00 TL
Vip Alt B-E - 575.00 TL
Vip Alt A-F - 450.00 TL
Numaralı Orta - 450.00 TL
Numaralı Kenar - 400.00 TL
Kapalı Üst - 400.00 TL
Kapalı Alt - 350.00 TL
Yeni Açık - 115.00 TL
Eski Açık - 100.00 TL

Zafer Beşiktaş'ın Olacak


10 Mart 2013 Pazar

Beşiktaş Lisanslı Ürün ve Hizmetleri

LÜTFEN OKUYUN VE PAYLAŞIN BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN BORÇSUZ YARINLARI SORUNSUZ MALİ YAPISI İÇİN SİZDE PAYLAŞIN.

Kartal Yuvası http://www.kartalyuvasi.com.tr/  Twitter Adresi https://twitter.com/BJKKartalYuvasi

Avrupa'da İkamet eden taraftarlarımız için sanal mağazamız http://www.bjkshop.com/

Kurumsal GSM hattı hali hazırda 420.000 abonesi var ve hızla büyüyor http://www.kartalcell.com.tr/ Avea bayilerinden Kartalcell hattınız alabilir ya da mevcut hattınızı Kartalcell'e geçirebilirsiniz 4440903 Twitter Adresi https://twitter.com/kartalcell

Kurumsal İnternet sağlayıcımız Kartalnet http://www.kartalnet.com.tr/Page/Mainpage/ adresinden ulaşabileceğimiz KartalNet'e 4440903 nolu telefon aracılığı ile de ulaşabiliyoruz ayrıca bir telefon ile TTNET ya da başka bir kurumdaki internetimizi aynı ve daha iyi şartlarla KartalNET'e taşıyabiliyoruz. BJK yaz 6606 ya gönder KartalNET'li Ol. Twitter Adresi https://twitter.com/kartalnet_

Beşiktaş Kulübü Resmi yayın organı BJK Dergisine http://www.bjkdergisi.com/ üzerinden ulaşabilirsiniz 8 ay önce 280 olan abone sayısını 32.000 e çıkaran Beşiktaş dergisine Abone Olmak için lütfen tıklayın  https://odeme.bjkdergisi.com/OnlineAbonelik.asp  Beşiktaş dergisi twitter adresi https://twitter.com/BjkDergisi Siyah Beyazlı kulübümüze sahip çıkmak için lütfen Abone olalım veya her ay bayilerden satın alalım.

Yenilenen Üye alım şartları ile artık Beşiktaş Kongre Üyesi olmak çok kolay https://www.bjk.com.tr/tr/cms/uyelik/5/ linkteki şartlar yerine getirildiği takdirde Beşiktaş Üyesi lup kulübün aydınlık yarınlarında söz sahibi olabiliyorsunuz. Başvuru formu için lütfen tıklayın http://www.bjk.com.tr/media/uploads/uyelik2012.xls

Beşiktaş Kredi Kartlarını Kullanarak Kulübümüze destek olabilirsiniz
GARANTİ BANKASI http://www.bonus.com.tr/pages/kart-cesitleri-bonus-besiktas.aspx?gclid=CKzQ2cSo8rUCFURf3godACMAtA
DENİZBANK http://www.denizbank.com/kartlar/deniz-bonus-card/bjk-bonus-card/
VAKIFBANK http://www.vakifkart.com.tr/besiktas-taniyin.aspx

Beşiktaş Resmi Arama Motoru http://bjkyandex.com/ i kullanarak sizde kulübümüze destek olabilirsiniz. Kulüp ile ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşıp internette 4 kat daha hızlı sörf yapabileceğiniz BJK ve Yandex işbirliği ile hazırlanan BJKYandex himetinizde, lütfen bilgisayarınıza kurun.

Beşiktaş Kulübünü https://www.bjk.com.tr/tr/
Twitter üzerinden  http://twitter.com/besiktas
Facebook üzerinden http://facebook.com/besiktas
Google Üzerinden https://plus.google.com/+Besiktas adreslerinden de takip edebilirsiniz.

2 Mart 2013 Cumartesi

Yandex'ten Beşiktaş'a Özel Browser

Haber: Yandex'ten Be%C5%9Fikta%C5%9F'a %C3%96zel Browser
- Yandex.Browser'in futbol kulüpleri ve taraftarları için özel sürümlerini hazırlayan Yandex, BJK temalı Yandex.Browser'ı kullanıma sundu. Kendilerine özel hazırlanan ve tüm tarayıcıların en sevilen özelliklerini bir arada barındıran BJK temalı Yandex.Browser'ı internete açılan kapıları olarak kullanan milyonlarca Beşiktaş taraftarı, bu sayede kulüplerini de maddi olarak desteklemiş olacak.
BJK temalı Yandex.Browser, browser.yandex.com.tr adresinden indirilebiliyor. Tarayıcıyı, çok yakında BJK ve Yandex işbirliğinde hazırlanmakta olan BJKYandex.com portalı izleyecek.
14 Mart'ta "Üç Büyükler'in Sanal Derbisi" başlayacak
14 Şubat'ta Futbol Aşkı adı altında ve futbolaski.yandex.com.tr adresinde başlayan futbol taraftarlarının sanal mücadelesi, 14 Mart'ta BJK'nin katılımıyla üç büyüklerin sanal derbisine dönüşecek. Derbinin detayları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.
Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

About