24 Şubat 2013 Pazar

Beşiktaş Kongresi Beşiktaş'ın Mali Durumu Projeler ve Yeni Stad

İşte Stad Müjdesi (Tüm detaylar) : https://www.bjk.com.tr/tr/haber/54868/iste_yeni_mabedimiz.html


Fikret Orman'ın açıklamalarından bir kaç satır başı:

- Bu sezon sonunda sporcularımıza karşı borcumuz sıfıra inmiş olacak.
- Basketbol a.ş. kurularak özerk bir yapıya kavuşturulacak, daha uzun vadeli ve sağlıklı planlamalar yapılacak.
- Fulya'dan kira gelirleri artık sağlıklı olarak temin edilecek. yıllık 21-22 milyon lira (=12 milyon dolar).
- Beşiktaş dergisi abone sayısı yönetim değiştiğinde 300 idi. şu an 30.000.
- Kartal yuvalarının sayısı 27'den 40'a yükselecek.
- 110. yıl için köyiçi'nde halka açık kutlama yapılacak ve özel ürünler çıkarılacak.
- yeni stad geliyor.

-Kart 1903 çıkarılacak.
-Beşiktaş İlk öğretim okulları türkiye'nin 4 bir yanına yapılacak ilk okulu babası adına  başkan fikret Orman yaptıracak.

STAD DETAYLARI:

Beşiktaş'ın yeni stadyum projesi hakkında en son bilgiler...

Bjk inşaat ve ticaret a.ş. genel müdürü m. ihsan coşkun, yeni stadyum projesi hakkında şu açıklamalarda bulundu:

hukuki süreç

"Bjk inönü stadı'na ait 1/1000'lik ve 1/5000'lik planlar çevre ve orman bakanlığı tarafından onaylandı.

stadyuma ait mimari avan projeler hazırlandı. zemin etütleri yapıldı. istanbul büyükşehir belediyesi'ne sunulacak evraklar (imar durumu, inşaat istikamet rölevesi , kot kesit, röperli kroki v.b) hazırlandı.

istanbul büyükşehir belediyesi'nin onayına müteakip dosya anıtlar yüksek kurulu'nun onayına sunulacaktır.

proje detayları

proje mevcut yerinden 23.50 metre geri çekilerek yapılacaktır. toplam seyirci kapasitesi 40.000 kişi olacak. loca sayısı 143 + 1 adet; 1903 locası olmak üzere 144 olacaktır. 1903 locası 636 kişiliktir. kapalı restoran alanı 2123 m2, teras restoran alanı 2520 m2'dir. 600 araçlık vıp otoparkı olacaktır.

inşaat süreci

nisan ayı sonunda inşaat, iksa imalatları ile başlayacaktır. haziran ayı başında yeni açık tribünün ağustos ayı başında da diğer yerlerin yıkımına başlanacaktır. iksa işlerine paralel olarak hafriyat, temel inşaatları, altyapı ve diğer inşaat işlerine başlanacaktır. stadın tüm işleri bjk inşaat ve ticaret a.ş. tarafından yaptırılacaktır. tahmini keşif bedeli 95.000.000 usd olup, ekim 2014 tarihinde stadyumun hizmete açılması planlanmaktadır


KULÜBÜN BORCU

Beşiktaş Kulübü Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapılıyor.

 Sayman-Mali İşler Komitesi Üyesi Berk Hacıgüzeller, kulübün mali faaliyetleri hakkında üyelerimize bilgi verdi.

Hacıgüzeller'in açıklaması şöyle:

"2012 Aralık ayı içerisinde derneğimiz bankalar konsorsiyumu ile 30 milyon USD'lik kredi anlaşması imzalamıştır ve teminat yapısı olarak kendi kaynaklarımız gösterilmiştir. Ayrıca Ziraat Bankası'ndan da kredi elde edilmiştir.

Sermaye artırımı konusunda çalışıyoruz. 40 milyon TL'lik sermaye için yüzde 400'lük artış yapılması planlanmaktadır. Derneğin sermaye artırımına katılım payı nakit olarak yapılacaktır.

Derneğimize bağlı 4 şirket bulunmaktadır. Önümüzdeki dönemde bu şirketlerin birleşmesini ve halka arzını sağlayacağız.

Kulübümüzde 424 kişilik bir personel kadrosu bulunmaktadır.

Kulübümüzün net borcu 551.922.761 TL'dir."

FAALİYET RAPORU

Beşiktaş Kulübü Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapılıyor.

Yönetim Kurulu idari faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Mesut Urgancılar'ın açıklaması şöyle:

"Temel problemimiz kongre üye yapısıdır. Bu nedenle zaten bir değişiklik yaptık. Yeni üye sayımız 1660'dır.Yeni üyelerimizin yüzde 35'i İstanbul dışından olmuştur. İnanıyoruz ki; fikri hür, vicdanı hür Beşiktaş Kongre Üyesi yapısıyla kulübümüz daha ileriye gidecektir.

Geçen sezon Futbol Takımımız 3 kulvarda mücadele etti. Takımımız, UEFA Kupası'nda mücadele etmeye hak kazansa da kupadan men edilmiştir. Yeni sezona Samet Aybaba yönetiminde başlayan futbol takımımız Türkiye Ligi mücadelesini sürdürmektedir. Geçen sezon 5500 olan kombine kart satış adedimiz bu sezon 10880'e yükselmiştir. Son 4 sezonun ortalaması bilet satışı 7746 iken bu sezon 10767 olmuştur. Maç başı 480 bin TL gelir elde edilmiştir.

Basketbol Takımımız, geçtiğimiz sezonu 4 kupayla tamamladı. Sezona Erman Kunter yönetiminde başladı ve ilk kez katıldığı Euroleague turnuvasında TOP 16 oynama hakkı kazandı. Basketbolcularımız bu sezon 2128 kombine kart sahibi ve 4500 biletli seyirci ortalamasıyla oynamaktadır. Kadın Basketbol Takımımız, sezona kötü başlasa da ikinci yarı toparlanmış ve mücadelesini sürdürmektedir.

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Voleybol Takımımız, sponsor desteğiyle lig mücadelesine devam etmektedir.

Hentbol Takımımız, başarılı performansını sürdürmekte ve Avrupa Kupası'nda camiamızı temsil etmektedir.

Yönetim Kurulumuz, 2012 Mart ayında göreve geldiğinden bu yana 26 milyon 220 bin TL'lik 61 adet davayı kapatmıştır ve 39 davayı protokole bağlamıştır.

Kartalcell abone sayımız 356 bine, Beşiktaş isim haklı kredi kartları abone sayımız 104 bine ve dergi abone sayımız 25500'e yükselmiştir.

İletişim alanında birçok sayfa ve uygulamayla dijital mecralarda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kartal Yuvası mağazalarımıza taraftarlarımız büyük önem veriyor ve satış rakamları önemli derecede yükseldi."

23 Şubat 2013 Cumartesi

Demirören Beşiktaş'ı Nasıl Bitirdi

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına seçilen ve Beşiktaş Kulübü başkanlığından istifa eden Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulüpte yaklaşık 8 yıllık başkanlık döneminde toplam 84 futbolcu transfer etti.


Beşiktaş Kulübü'nde 30 Mayıs 2004 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında başkanlığa seçilen Yıldırım Demirören'in yönetiminde siyah-beyazlı kulüp, transfer dönemlerinin genellikle en hareketli kulübü olarak dikkati çekti.


Göreve geldiği ilk sezonda, 2004 yılında takıma toplam 14 futbolcu transfer eden Yıldırım Demirören yönetimi, 2005-06'da 13, 2006-07'de 8, 2007-08'de 10, 2008-09'da 9, 2009-10'da 9, 2010-11 sezonunda 11, bu sezon ise 10 futbolcu transferine imza attı.


DEMİRÖREN DÖNEMİ TRANSFERLER

Beşiktaş'ın Yıldırım Demirören'in göreve geldiği 2004-05 sezonunun başından bu yana yaptığı 84 transfer ve geldikleri sezonlar şöyle:


2004-05 Sezonu: John Carew, Juan Francisco Garcia ''Juanfran'', Ali Güneş, Berkant Göktan, Çağdaş Atan, Fatih Sonkaya, İbrahim Akın, İbrahim Toraman, Murat Şahin, Mustafa Doğan, Okan Buruk, Veysel Cihan, Tayfun Korkut ve Koray Avcı.


2005-06 Sezonu: Souleymane Youla, Ali Tandoğan, Güven Kocabal, Kürşat Duymuş, Adem Dursun, Volkan Ünlü, Ailton Goncalves Da Silva, Ahmet Dursun, Jose Kleberson Pereira, Deivson Rogerio Da Silva ''Bobo'', Thomas Jun, Gökhan Güleç ve Aydın Karabulut.


2006-07 Sezonu: Vedran Runje, Mert Nobre, Baki Mercimek, Fahri Tatan, Serdar Kurtuluş, Burak Yılmaz, Matias Emilio Delgado ve Ricardo Luis Rodrigues ''Ricardinho''.


2007-08 Sezonu: Rodrigo Alvaro Tello, Hakan Arıkan, Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı, Atilla Özmen (kiralık), Edouard Cisse, Lamine Diatta, Federico Higuain, Filip Holosko, Gordon Schildenfeld.


2008-09 Sezonu: Tomas Sivok, Tomas Zapotocny, Anthony Seric, Uğur İnceman, Ekrem Dağ, Tuna Üzümcü, Yusuf Şimşek, Fabian Ernst, Erkan Zengin.


2009-10 Sezonu: Micheal Fink, Nihat Kahveci, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, Rıdvan Şimşek, Matteo Ferrari, İbrahim Kaş, Rodrigo Tabata, Ramazan Özcan


2010-11 Sezonu: Ricardo Quaresma, Guti Hernandez, Roberto Hilbert, Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Onur Bayramoğlu, Mehmet Aurelio, Fatih Tekke, Simao Sabrosa, Hugo Almeida, Manuel Fernandes.


2011-12 Sezonu: Egemen Korkmaz, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Tanju Kayhan, Mehmet Akyüz, Burak Kaplan, Julio Alves, Edu (kiralık), Sidnei (kiralık), Bebe (kiralık).




DEMİRÖREN'İN FENERBAHÇE VE GALATASARAY KARNESİ

Beşiktaş Kulübü başkanlığından istifa edip Türkiye Futbol Federasyonu olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Yıldırım Demirören döneminde siyah-beyazlı futbol takımı, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile toplam 41 derbi maç oynadı.


Demirören döneminde siyah-beyazlılar, Galatasaray ve Fenerbahçe ile yaptıkları 41 derbi maçta 12 galibiyet elde ederken, 19 kez yenildi, 10 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.


FENERBAHÇE İLE 22 MAÇ

Beşiktaş, Demirören döneminde ezeli rakibi Fenerbahçe ile Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'da toplam 22 maç yaptı.


Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ile oynadıkları 22 maçta 6 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 11 kez yenildi, 5 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.


GALATASARAY İLE 19 KEZ KARŞILAŞTI

Siyah-beyazlılar, Demirören'in başkanlığında 19 kez mücadele ettikleri Galatasaray'a karşı 8 kez sahadan yenik ayrılıp, 6 kez de galip geldi. İki takım arasındaki 5 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.


DEMİRÖREN 8 DEĞİŞİK TEKNİK ADAMLA ÇALIŞTI

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına seçilen ve Beşiktaş Kulübü başkanlığından istifa eden Yıldırım Demirören, 8 yıllık görev süresi içinde futbol takımının başında 8 değişik teknik adamla çalıştı.


Beşiktaş'ta başkanlık görevine 30 Haziran 2004'teki olağanüstü genel kurulla gelen Yıldırım Demirören, görev süresi içinde İspanyol Vicente Del Bosque, Rıza Çalımbay, Fransız Jean Tigana, Ertuğrul Sağlam, Mustafa Denizli, Alman Bernd Schuster, Tayfur Havutçu ve son olarak da Portekizli Carlos Carvalhal'i takımın başına getirdi.


DEL BOSQUE EN KISA SÜRELİ ÇALIŞAN TEKNİK ADAM OLDUYıldırım Demirören'in ilk döneminde göreve gelen Del Bosque, en kısa süre çalışan teknik direktör oldu.


İspanya'nın dünyaca ünlü takımı Real Madrid ile ligde ve Avrupa kupalarında birçok başarıya imza atan Del Bosque, Beşiktaş'ın başında 233 gün kalabildi.


Siyah-beyazlı takım ile 8 Haziran 2004 tarihinde sözleşme imzalayan İspanyol çalıştırıcı, 27 Ocak 2005'te takımdan ayrılmak zorunda kalırken, Beşiktaş, bu dönemde lig, UEFA Kupası ve Fortis Türkiye Kupası maçları olmak üzere 25 resmi karşılaşmada 11 galibiyet, 7 yenilgi ve 7 beraberlik aldı. Siyah-beyazlılar, İspanyol teknik adam döneminde 51 gol atıp 36 gol yedi.


Del Bosque, bu ayrılığın ardından siyah-beyazlı kulübü 7 milyon 961 bin 767 avro tazminat ödemeye mahkum etti.


RIZA ÇALIMBAY 264 GÜN ÇALIŞTI

Başkan Demirören'in takımın başına getirdiği yerli teknik adamlardan Rıza Çalımbay ise siyah-beyazlı takımın başında 264 gün kalabildi.


Görevi Vicente Del Bosque'den 27 Ocak 2005 tarihinde devralan Çalımbay, 17 Ekim 2005 tarihine kadar takımda görev yapabildi.


Beşiktaş, Rıza Çalımbay döneminde 30 resmi maçın 18'inden galibiyetle ayrıldı, 7'sinde berabere kaldı, 5 maçta da mağlubiyet aldı.


264 günlük Çalımbay döneminde siyah-beyazlılar 50 gol atıp, kalesinde 28 gol gördü.


TİGANA 561 GÜN KALDI

Beşiktaş'ta teknik direktör Jean Tigana, başkan Yıldırım Demirören döneminde takımın başında 561 gün kaldı.


Siyah-beyazlı takımdaki görevine 31 Ekim 2005 tarihinde sözleşmeyi imzalayarak resmen başlayan Tigana, 14 Mayıs 2007'de takımdan ayrıldı.


Tigana döneminde siyah-beyazlılar, oynadıkları toplam 82 resmi maçta 43 galibiyet, 16 beraberlik, 23 de yenilgi alırken, 124 gol atıp, 84 gol yedi.


SAĞLAM, 492 GÜN DAYANABİLDİ

Beşiktaş'ta, Tigana'nın ardından göreve getirilen Ertuğrul Sağlam ise 492 günlük görev süresinin ardından istifasını verdi.


1 Haziran 2007'de siyah-beyazlı takımla sözleşme imzalayan Ertuğrul Sağlam, 7 Ekim 2008 Salı günü istifa ederek, siyah-beyazlı takımın başında 492 gün kalabildi.


Siyah-beyazlılar, Sağlam döneminde oynadıkları 61 resmi maçın 38'ini kazandı, 8'inde berabere kaldı, 15 de yenilgi aldı. Beşiktaş, Sağlam ile çıktığı maçlarda 101 gol atıp, kalesinde 66 gol gördü.


DENİZLİ İLE LİG ŞAMPİYONLUĞU GELDİ

Beşiktaş'a Yıldırım Demirören döneminde tek lig şampiyonluğu yaşatan teknik adam Mustafa Denizli oldu.


Sağlam'ın 7 Ekim 2008'de ayrılışından 1 gün sonra 8 Ekim'de göreve gelen Denizli döneminde bir sezonda çifte kupa olan siyah-beyazlılar, 80 resmi maç oynadı. Bu maçların 43'ünü galip bitiren siyah-beyazlılar, 17 beraberlik, 20 yenilgi elde edip 120 gol atıp, 79 gol yedi.


SCHUSTER, SEZONU BİTİREMEDİ

Denizli'nin ardından takımın başına getirilen Bernd Schuster, 25. haftada, zirvenin 21 puan gerisinde kalınca takımdan ayrılmak zorunda kaldı.


Schuster döneminde siyah-beyazlılar kupa kazanamazken, UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez grupları geçmeyi başardı ve 2. turda Dinamo Kiev'e elendi.


HAVUTÇU İLE TÜRKİYE KUPASI

Schuster'in ardından takımın başına getirilen Tayfur Havutçu'nun kısa döneminde Beşiktaş, Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü.


Havutçu ile yeni sezon için de sözleşme imzalanırken, şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında genç teknik adam tutuklanınca, görevine devam edemedi.


SON TEKNİK ADAM CARVALHAL

Havutçu'nun tutuklanmasının ardından takımın başına Portekizli çalıştırıcı Carlos Carvalhal getirildi.


Önce Havutçu'nun yardımcısı olacağı belirtilen Carvalhal, Havutçu cezaevinden çıktıktan sonra da görevine devam etti.


GÖREV SÜRELERİNİ TAMAMLAYAMADI

Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören döneminde Mustafa Denizli ile görevi devam eden Carlos Carvalhal dışındaki teknik adamlar görev süreleri bitmeden görevlerinden ayrılmak zorunda kaldı.


Del Bosque, Çalımbay, Tigana, Sağlam, Schuster ve Havutçu görev süreleri dolmadan çeşitli nedenlerle Beşiktaş'taki teknik direktörlük görevlerinden ayrılmak zorunda kaldılar.


TEK LİG ŞAMPİYONLUĞU DENİZLİ'DEN

Demirören döneminde Beşiktaş tek lig şampiyonluğunu Mustafa Denizli ile yaşadı.


Denizli, göreve geldiği geçen sezon takımına hem Turkcell Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nı kazandırarak, Demirören dönemindeki en başarılı teknik adam oldu.


Fransız teknik adam Jean Tigana da takımına 2005-06 ve 2006-07 sezonlarında Türkiye Kupası, 2006'da da Süper Kupa olmak üzere 3 kupa kazandırırken, Tayfur Havutçu kısa süren görev süresine 1 Türkiye Kupası sığdırdı. Vicente Del Bosque, Rıza Çalımbay, Ertuğrul Sağlam ve Bernd Schuster dönemlerinde Beşiktaş kupa kazanamadı.

16 Şubat 2013 Cumartesi

2 Şubat 2013 Cumartesi

Yunus Yıldırım Beşiktaş'ı Dakika Dakika Böyle Katletti.

maçın tekrarını bir daha izledim. bildiğin katliam yapmış bu. ulan yunus yıldırım yerine oraya gfb'den, ua'dan bir fanatik koysan o bile daha adil davranırdı. 

çok ilginçtir. yunus yıldırım'ın arka arkaya gelen ilginç kararları beşiktaş 2.golü bulduktan sonra başlıyor. 58.dakikaya kadar hatası yok lan. yeminle yok. 58'de 2.golü bulup maçı kazanmaya doğru gidecekken yunus'un götü başı ayrı oynamaya başlıyor. inanmayan izlesin görsün. 

58'de olcayla ikinci golü buluyoruz. takım pas falan yapıyor. iyiyiz.. bu dakikadan sonra yunus yıldırım şov başlıyor.
59'da erdem oğuzhan'a faul yapıyor. normalde 2.sarıdan atılmalı. yunus ıkınıyor, sıkınıyor. ama birşey onu engelliyor. aklına ne geldiyse, kırmızıdan vazgeçiyor. 
60'da erdem "e eşek değilsin ya at bi zahmet" dercesine gökhan'ı çekiyor. 2.sarıdan erdem'e mecburi kırmızı. ama dikkat, yunus kırmızıyı zorla veriyor. 
65'de oğuzhan ceza sahasına girecekken biri uzanıp bodoslama itiyor. faul yok.ama kameralar kayıtta yunus. görmüşsün pozisyonu. seni hınzır seni 
67'de ersan'a lualua net faul yapıyor net. topa vurmaması için ayağını koyuyor. bunun adı çelmedir. olay önünde oluyor.ve itiraz eden gökhan'a sarı var. 
70'de net korner var. toraman "nası görmezsin hocam" diyor. yunus, toraman'a sarı veriyor. toraman haftaya cezalı.
72'de karabük'lü yiğit ilginç ama hem taban giriyor, hem çekiyor. faul ve sarı olmalı. faul de yok sarı da..
75'de lualua kasıtlı olarak topu eliyle alıyo ama sarı yok. 
84'de dentinho'ya yunus'un fırıldak gözlerinin önünde net faul var. tam ceza sahası dışı. verirse gol olur, vermedi.
85'de son 25 dk.yunus'tan sinyali alan serkan gençerler top auta çıktı diyor.auta çıkmayı geç, çizginin üstünde bile değil. direkt içeride. golü attık,vermedi. 
86'da holosko'ya aynı yan hakemin gözleri önünde, tam 1 metre önünde faul yapıldı. vermedi. (bkz: serkan gençerler)
88'de yan hakemin 3 metre önünde necip'e faulun hası var. kavala direkt tekme var. net sarı var. vermedi (bkz: serkan gençerler)
89'da lualua topu alıp, beşiktaş'ın serbest atış kullanmasını engelliyor. kural net. sarı kart. ama kart yok. herşey serbest..oh amk.
90'da maçı 3 dk uzattı. üşenmedim. maçı izlerken topun oyunda olmadığı dakikaları da hesapladım. ilk yarı duraklamaları 5 dk olarak ilk yarıya eklenmişti. onu geçelim. sadece ikinci yarıda 7 dk 30 saniye top oyunda değil. dikkat; taç, aut, korner atışları dahil değidir. oyuncu değişimleri, kaleci vuruşları, itirazlar, itiş kakışlar dahil edilmiştir. 

ve ve ve 92:54 de beşiktaş ataktayken, tüm takım ceza sahası içindeyken, tam 92.54'de, 3 dakika dolmadan, gökhan tam orta yapacakken alelacele maçı bitirmiştir. geçen haftada tolga özkalfa aynısını yapmıştı. peki golü ve gözünün önündeki net faulleri vermeyen yan hakem serkan gençerler kimin kardeşi; doğru bildiniz! 2003-2004 sezonunda cem papila ile başlayan beşiktaş katliamının baş aktörü, beşiktaş maçlarının hemen hepsine atanan yan hakem koray gençerler'in tabiki.. mircea lucescu gibi bir adamın türkiye'den kaçmasının sebebi olan koray gençerler

şimdi bu ülkede adam yaralamanın, öldürmenin ve hırsızlığın, baklava çalmanın cezası var. 25 bin kişinin işini gücünü bırakıp para verip bilet alarak maça geldiği, milyonlarcasının tv'den destek verdiği bir kulübün ve bu kulübe gönül, mesai, para verenlerin kaderiyle kötü niyetli bir şekilde oynamanın cezası anayasada mutlaka olmalı. milyonlar dönüyor aga. adamlar gidip transfer yapıyor, stad maça hazırlanıyor, idmanlar yapılıyor, kamplar, sakatlıklar, taktikler, futbolcular, tv yayınları vs.vs.vs. ama millet böyle adamlar yüzünden hüngür hüngür ağlıyor, üzülüyor.. bu topluluğun kaderi kötü niyetli, fırıldak gözlü bir hakemin elinde olmamalı. istediği gibi karar verip insanların hayatını zehir etmemeli. bir itiraz mercii mutlaka olmalı. veya bunun bir cezası olmalı. pazartesi ilk iş avukata sorucaz ve eğer emsal bir karar bulabilirsek yunus yıldırım'a dava açacağım. ecel gibi peşindeyim yunus. seni de bulacam serkan. hepinizi bulacam lan.


Kaynak: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=31996442

Beşiktaş Resmi ve Taraftar Sayfaları

BEŞİKTAŞ KULUBÜ RESMİ SAYFALARI
http://www.bjk.com.tr/ ANA SAYFA
http://www.kartalyuvasi.com.tr/ KARTAL YUVASI
http://www.kartalnet.com.tr/Page/Mainpage/ KARTAL NET
http://www.kartalcell.com.tr/ KARTALCELL
http://www.bjkshop.com/ ALIŞVERİŞ AVRUPA
http://www.bjk.com.tr/tr/cms/bjk_tv/17/ BJK TV
https://odeme.bjkdergisi.com/OnlineAbonelik.asp BEŞİKTAŞ DERGİSİ
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52676/ ÜYELİK
http://www.1v1y.com/markalar/besiktas-kartal-yuvasi-851/ 1V1Y
https://www.facebook.com/Besiktas FACEBOOK BEŞİKTAŞ
https://twitter.com/besiktas TWİTTER BEŞİKTAŞ



BEŞİKTAŞ SAYFALARI VE MEDYA ORGANLARI
http://www.karakartal.com/index.php?giris=ok
http://www.haber1903.com/
http://www.forzabesiktas.com/
http://www.kartalhaber.com/
http://www.unibjk.com/
http://www.serencebey.com/tr/
http://www.serefbeyforum.com/
http://www.besiktas1903.net/
http://www.forza1903.org/xenforo/
http://www.kartalbakisi.com/
http://www.webkartallari.com/
http://www.bjkonline.com/
http://www.halkintakimi.com/
http://www.besiktas.us/
http://www.penche.com/penche.asp
http://oncebesiktas.com/
http://www.since1903.org/

Hakem Camiasındaki Bitmek Tükenmez Beşiktaş Düşmanlığı



Beşiktaş'ın en büyük rakibi her zaman Hakemlerdir.Hiç Uzatmayacağım her Beşiktaş'lı bunun böyle olduğunu bilir, Hakem camiası Beşiktaş'ı tek rakibi olarak tahtaya yazmış, Beşiktaş ı yönetenler ve Beşiktaş taraftarının bu Şeytan yapılanmaya ciddi bir tepki koyma vakti gelmiştir.Artık susmamalıyız son 10 senenin 8 inde Beşiktaş Hakemler tarafından aleni şekilde ezilmiş rakipleride aynı oranda kollanmış yukarı çekilmiştir.



http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=31993087





http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=237877


http://www.youtube.com/watch?v=jGnqwbul1IM


http://www.dailymotion.com/video/x3vtgc_hakemler-beyiktayy-nasyl-doyrady_sport#.UQyyVB1Sjko


http://blog.milliyet.com.tr/besiktas--3---galatasaray-hakem---3/Blog/?BlogNo=376397


İlgili Videoda 20 hakem hatası 5 i Beşiktaş ile ilgili


http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/63643/turk-futbolundaki-unutulmaz-hakem-hatalari-!






20- ahmet çakar beşiktaş-fenerbahçe 22 ocak 1997 (hatalı penaltı - alpay'a kırmızı kart )

19- erman toroğlu fenerbahçe-beşiktaş 17 mart 1993 ( tanju'nun eliyle aldığı top ile attığı gol )

16- oktay demiray samsunspor-beşiktaş 12 mart 2006 (beşiktaş'ın golünü avantaja bırakmadığı gerekçesi ile vermiyor)

14- ergül yücedağ sarıyer-beşiktaş 21 şubat 1993 ( hatalı penaltı)

3- metin tokat vanspor-beşiktaş 26 ocak 1997 ( barajda elle çıkarılan top )

1- ahmet akçay ankaragücü-beşiktaş 21 eylül 1986 (hakemin beşiktaş'a gol atarak namağlup ünvanına son vermesi)






http://youtu.be/xIbUsL4sksg


http://www.cnnturk.com/2012/spor/futbol/04/24/hakem.hatalari.besiktasi.isyan.ettirdi/658407.0/index.html


http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/yunus-yildirimdan-tartismali-karar-150760.html


http://m.fanatik.com.tr/haber/yunus-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-be%C5%9Fikta%C5%9F%C4%B1-yakt%C4%B1/294257?ref=manset


http://www.ligtv.com.tr/haber/hakem-hatalari-olmasa-zirvedeydik


http://www.komikler.com/komiktv/futbol_filmleri/11:18685/Hakem_Besiktas_a_Golu_Atiyor


http://vimeo.com/35800558


http://www.fotomac.com.tr/Besiktas/2011/02/06/besiktastan_sert_aciklama


http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/bulent-yildirim-icin-suc-duyurusuSXHBQ293079SXQ


http://www.yeniasya.com.tr/2010/04/20/spor/h3.htm


http://spor.mynet.com/haber/galatasarayli-hakem-ortaligi-karistirdi/48598






http://www.hayricem.com/?p=6686


http://skorer.milliyet.com.tr/reha-muhtar--spor-/sanssizlik-ve-hakem-hatalari-besiktas-in-6-puanini-caldi/VatanYazarYazisi/325/default.htm

















About